96.000 TL'ye Ryzen 7 7800X3D ve RTX 5060 Ti Sistem Toplama

• Konuyu başlatan handaq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 130
Bütçe
95000

handaq

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yarın Tebilon bilgisayara gidip kendime bir sistem toplatacağım. Bütçem 95000, hazır sistemlere çok sıcak bakmıyorum kendim böyle bir sistem topladım, topladığım sistemde genelde CS oynayacağım. Bu sistemle Low ayarlarda ortalama ne kadar FPS alırım veya bu fiyata kendi topladığımdan daha iyi bir sistem toplayabilir miyim? En uygunu Tebilon gibi gözüküyor şu an. Parçaların hepsini farklı farklı satıcılardan değil de tek bir mağazadan almayı düşünüyorum, tavsiyelerinizi yorumlarınızı beklerim.

1.png

Merhaba arkadaşlar, yarın Tebilon bilgisayara gidip kendime bir sistem toplatacağım. Bütçem 95000, hazır sistemlere çok sıcak bakmıyorum kendim böyle bir sistem topladım, topladığım sistemde genelde CS oynayacağım. Bu sistemle Low ayarlarda ortalama ne kadar FPS alırım veya bu fiyata kendi topladığımdan daha iyi bir sistem toplayabilir miyim? En uygunu Tebilon gibi gözüküyor şu an. Parçaların hepsini farklı farklı satıcılardan değil de tek bir mağazadan almayı düşünüyorum, tavsiyelerinizi yorumlarınızı beklerim.

Eki Görüntüle 2617828
Hocam bu bütçeye 9070 XT Ryzen 7 9800X3D toplanır. Tamam anakartı belki bunun gibi iyi olmaz ama yine dengeli birşeyler ayarlanır.

Bence Akakçeden bakarak tek tek alabilirsiniz. Dediğim ekran kartı ve işlemci ile CS2 de 650-750 arası FPS alınabiliyor.

Son düzenleme:
Fiyatı biraz yüksek geldi bana.
Bu sistemde,
işlemci olarak Ryzen 7 9800X3D
Anakart olarak B850M-K
seçerseniz 89 bin TL'ye geliyor. Bu fiyata 6400 MHz CL32 ram, işlemci soğutucu açısından bile daha iyi.

İ
Hazır sistem arıyorsun yani 2 sitede çöplük dolu baktığım kadarıyla.

Bence bu sistem iyi up edilmiş haline bakın parçaları tek tek ayrı satıcılardan almayı düşünmüyorum o kadar nakitim yok şu an extra ben toplamayacağım sistemi

Dosya Ekleri

• 2.png
    2.png
    76,2 KB · Görüntüleme: 7

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı