9600 GT İle GTA 5 Oynanır mı?

Sistem gereksinimlerine bakınca yetersiz kalıyor ama internette oynayanların videosu var, '9600 GT GTA 5 test' yazarsan görürsün.

Son düzenleyen: Moderatör:
En düşük ayarlarda 720p de oynanabilir seviyede kalacaktır.

Arkanızı dönünce donuyorsa RAM yetersiz kalıyordur. 6870 GTA 5'i rahatlıkla açar.
Hayır, 8GB RAM'a sahiptim, yıl 2014, arkamı bile dönemedim oyunda ve orijinal oyundu.

9600GT ile Rocket League gibi bir oyunu bile en düşük ayarlarda, 720p'de 30-50 FPS'de oynarken GTA 5'i nasıl açacak onu düşünmelisin.

Hayır, 8GB RAM'a sahiptim, yıl 2014, arkamı bile dönemedim oyunda ve orijinal oyundu.

9600GT ile Rocket League gibi bir oyunu bile en düşük ayarlarda, 720p'de 30-50 FPS'de oynarken GTA 5'i nasıl açacak onu düşünmelisin.
Kardeşim işlemcin yetersiz kalıyormuş o zaman belli ki. Stabilizasyon ile alakalı bu, atom işlemcinin entegre grafiğiyle bile 10-15 FPS arası oynanabiliyor GTA 5.
Bahsettiğin sistem elindeyse hala ayarları yükselt, en yükseğin biraz altı olsun, FPS'i de 60'a sabitle, bak bakalım donacak mı arkanı dönünce.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı