9600GT sistem kaç para eder?

HiquaTR

Decapat
Parçaların tahmini fiyatlarını yazınız.
Sistem şu.
Athlon X2 260 işlemci.
Zotac 9600GT 1 GB ekran kartı.
ASUS M5A78L-M LX V2 anakart.
4 GB DDR3 1333 MHz.
8 GB DDR3 1600MHz.
Trendyol'dan alınan faturası var/garanti bitmemiş 300W Power Boost PSU %75 verim.
160GB HDD ama sağlık testi yapmadım.

@FehmiDogru.js
@He stole my money
Biraz insan önerinde onları da etiketleyeyim. Kimse bakmıyor :(

Son düzenleme:
Parçaların tahmini fiyatlarını yazınız.
Sistem şu.
Athlon X2 260 işlemci.
Zotac 9600GT 1 GB ekran kartı.
ASUS M5A78L-M LX V2 anakart.
4 GB DDR3 1333 MHz.
8 GB DDR3 1600MHz.
Trendyol'dan alınan faturası var/garanti bitmemiş 300W Power Boost PSU %75 verim.
160GB HDD ama sağlık testi yapmadım.

@FehmiDogru.js
@He stole my money
Biraz insan önerinde onları da etiketleyeyim. Kimse bakmıyor :(

Para için bir şey demeyeceğim ama satılmaz

Ayrı ayrı sordum.

Hocam şimdi satamazsam gelecek yıllarda hiç satılamayacak.

Fikir edinmen için yazdım ayrı ayrı tüm parçaların 2.el ilanlarına bakabilirsin hocam. Bu parçaların hastası denk gelmezse cevap alabileceğinizi pek zannetmiyorum. Parçalar bayağı eski çünkü. Ayrıca tek tek satmaya çalışmaktansa toplu bir şekilde satıp kurtulmak daha sağlıklı olabilir. Hayırlı akşamlar.

Fikir edinmen için yazdım ayrı ayrı tüm parçaların 2.el ilanlarına bakabilirsin hocam. Bu parçaların hastası denk gelmezse cevap alabileceğinizi pek zannetmiyorum. Parçalar bayağı eski çünkü. Ayrıca tek tek satmaya çalışmaktansa toplu bir şekilde satıp kurtulmak daha sağlıklı olabilir. Hayırlı akşamlar.
Baktımda piyasa mahvolmuş bence. 9600 gt için 400₺ istiyorlar. Gider 800₺ ye daha güçlü 750 ti alırım daha iyi diye düşünürdüm ben.
Benim anlamadığım Fx8350 ile ryzen 5 1600 nasıl aynı fiyat?

@MekatronikciAbi seninde fikrini alayım

Baktımda piyasa mahvolmuş bence. 9600 GT için 400₺ istiyorlar. Gider 800₺ ye daha güçlü 750 Ti alırım daha iyi diye düşünürdüm ben.
Benim anlamadığım FX8350 ile Ryzen 5 1600 nasıl aynı fiyat?

@MekatronikciAbi seninde fikrini alayım.

Hocam sarı sitedeki ilanların çoğu bilinçsiz koyulmuş fiyatlar. AM3+ anakartın AM4 anakartla aynı fiyatta olması gibi birçok saçma şey sayılabilir dediğiniz gibi. Sadece fikir edinmeniz için bakılabilir onun dışında oralardaki fiyatlara koyarsanız muhtemelen sadece ekran kartı ve RAM'ler satılacak diğer parçalar elinizde kalacak. Onun yerine toplama PC şeklinde satıp hepsinden kurtulurdum şahsen. Ki zaman kaybı olduğu sürece sistem eskiyecek.

Yeni sistem toplama gibi bir niyetiniz mi car sadece satacak mısınız? Takas teklifi de yapabilirsiniz mesela.

Hocam sarı sitedeki ilanların çoğu bilinçsiz koyulmuş fiyatlar. AM3+ anakartın AM4 anakartla aynı fiyatta olması gibi birçok saçma şey sayılabilir dediğiniz gibi. Sadece fikir edinmeniz için bakılabilir onun dışında oralardaki fiyatlara koyarsanız muhtemelen sadece ekran kartı ve RAM'ler satılacak diğer parçalar elinizde kalacak. Onun yerine toplama PC şeklinde satıp hepsinden kurtulurdum şahsen. Ki zaman kaybı olduğu sürece sistem eskiyecek.
Hocam yine orada satacağım 🗿niye alsınlar ki o fiyatlar varken.
Birde hıcam elimde fazla monitör klavye mouse falanda var onları da yanında satmalımıyım?
Hocam bu adamın ilanı verken kim 2 k verir
https://shbd.io/s/USy1HkQg
Birde hocam ben anakartımı çok ta satmak istemiyorum çünkü 700₺ gibi bir fiyatı ver ve 125w destekliyor. Ama anakartsız pc satılmaz :/
Bu arada pc yi satarsam elimde fx6100 kalıyor. Onu ne yapayım? Kaç para eder?

Yeni sistem toplama gibi bir niyetiniz mi car sadece satacak mısınız? Takas teklifi de yapabilirsiniz mesela.
Kim takas eder ki hocam. Zaten evde 3050 laptopum var. Ben laptoptan oyun oynamayı çok sevmiyorum çünkü ekran küçük ve kavissiz ayrıca sadece ben kullanmıyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı