9600GT ve Core 2 Duo Kaç Paraya Satılır?

bir bilgisayarcı olarak söylüyorum fiyatlarını: ekran kartı 50 tl işlemci 30 tl ramlar toplu sekilde 30 tl ihtiyacım olsa hemen alırdım not:benden sana bir tavsiye kesinlikle 100 tl altına satma boşver millet 50-70 tl desin

bir bilgisayarcı olarak söylüyorum fiyatlarını: ekran kartı 50 tl işlemci 30 tl ramlar toplu sekilde 30 tl ihtiyacım olsa hemen alırdım not:benden sana bir tavsiye kesinlikle 100 tl altına satma boşver millet 50-70 tl desin
Hocam konuya salça olmak istemem ama bende de Quad core Q8400 2.66ghz- 4Gb Ddr2 ram- Cooler Master kasa- Ocz 550W 80+ güç kaynağı Xfx hd 6850 var. Ne kadara gider ? :)

İhtiyacım var ama 9600 Gt de çok kötü kart. Yani bir de 70 TL demişsiniz o paraya HD 5670 alınabilir en azında DX 11 desteği var. 9800 Gt ler 65-70 TL den satılıyorken o kartın bence en fazla edeceği 40 TL filan.
Sahibinden.com'da bile o kadar düşük fiyata satılmıyor hocam. Satılanlar da zaten adını bilmediğim markaların kartları. Bendeki Asus ve 1 GB VRAM'i var. Anakartım bozulmadan önce Deus Ex Human Revolution'da bayağı ilerlemiştim. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı