9600K ile Cyberpunk 2077 oynanır mı?

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
2
Ekran kartım 1660Ti ve herhalde düşük ayarlarda 80FPS kadar veriyor ama işlemciden emin olamadım. Düşük ayarlara almamın etkisiyle yük işlemciye binecek. Sizce sistemde bir darboğaz olur mu?

İşlemci Witcher 3 oynarken biraz darboğaz yapıyor ama hissedilmiyor. Bu oyunda hissedilecek ciddi bir darboğaz olacaksa oyuna hiç başlamayım.

Ekran kartım 1660Ti ve herhalde düşük ayarlarda 80FPS kadar veriyor ama işlemciden emin olamadım. Düşük ayarlara almamın etkisiyle yük işlemciye binecek. Sizce sistemde bir darboğaz olur mu?
Yok bu arada orta ayarlarda rahat oynarsın. Ben orta ayarlarda 5500xt 8gb ile 47 50 arası aldım.

Aşağıdaki konuyu bir inceleyin. İşlemci tarafından bir tık öndesiniz hatta.

Aşağıdaki bir inceleyin. İşlemci tarafından bir tık öndesiniz hatta.

Burada ayarlar yüksek ama ben en düşüğe alsam 80-90FPS verir mi ve en önemlisi 9600K darboğaz olur mu sizce? Testlerde R5 2600X bile çok zorlanıyordu.

Ek olarak işlemci temel frekansta onu da belirteyim.

Burada ayarlar yüksek ama ben en düşüğe alsam 80-90FPS verir mi ve en önemlisi 9600K darboğaz olur mu sizce? Testlerde R5 2600X bile çok zorlanıyordu.
Bu oyunda optimizasyon sorunu var şu an. X bir FPS oyununda GTX 1660 Ti ile oldukça yüksek değerler alınırken burada tam tersi söz konusu. En düşüğe almadan da akıcı bir deneyim sağlanabiliyor. Açın Afterburner'ı, sunduğum ayarlar üzerinden deneme yapın.

Son düzenleme:

İşlemci Witcher 3 oynarken biraz darboğaz yapıyor ama hissedilmiyor. Bu oyunda hissedilecek ciddi bir darboğaz olacaksa oyuna hiç başlamayım.
High ayarlarda oynarsınız. çok rahat.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı