Sisteminde Samsung 970 EVO 1 TB mevcut ancak şifre girme ekranın gelmesi 5-6 kere süre tuttum 15.70 saniyede açılıyor. SATA SSD kullananlar 9-10 saniye diyenler var. M.2 SSD olmasına rağmen neden bu kadar yavaş. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler. Windows 10 Home kullanıyorum.
İşlemci: Ryzen 5 2600.
Anakart: ASUS EX-A320M-Gaming 3200MHz.
RAM: 16 GB.
Not: Görev yöneticisi>başlangıç; Windows Defender dışında her şey devre dışı. 600GB boş alan mevcut.
@Paytak Penguen bende 10.3 yazıyor orada. @körbiginar notta yazdım gereksiz açık bir program yok. @Berkay Davas tuşa basmamla beraber kronometre tuttum ortalama 15.7 saniye.
Hard Disk Sentinel (HDSentinel), çoklu işletim sistemi SSD ve HDD izleme ve analiz yazılımıdır. Amacı, sabit disk sürücüsü sorunlarını bulmak, test etmek, teşhis etmek ve onarmak, SSD ve HDD sağlığını, performans düşüşlerini ve arızalarını rapor...
ölçtüm hocam yeni sayılır SSD zaten. Vaad edilen değerler ile aynı. Yapmam gereken bir ayar mı var. Klavye ışıkları yanıyor sonra geri sönüyor o arada ekrana ASUS yazısı geliyor sonra geri klavye ışığı geliyor git gel yapıyor gibi