Arkadaşlar 970 EVO Plus 1TB'a sahibim.
Gece bilgisayarı kapatıyorum sabah açınca diskim çalışmıyor.
Sök tak yapınca çalışıyor iki gün sonra yine aynısı.
Bundan sıkıldım.
Temassızlık diye düşündüm ama iyice oturduğuna da eminim. Biraz çevirdikten sonra vidayı çevirmek çok zorluyor çünkü anakarta da zarar vermek istemiyorum.
Firmware güncel.
BIOS güncel.
948 GB veri yazılmış üstüne.
Acaba güç kaynağım düşük diye olabilir mi? PSU yetersiz çünkü 12v kanalından 11.5 5V kanalından 4.5 falan veriyor yük altında.
Not: Sistem çalışırken asla çalışmayı kesmedi hep yeni açtığım zaman çalışmayı kesiyor.
Smart değerleri (Samsung Magician uygulamasından masaüstüne kaydettim.)
Hocalarım şimdi saat 22.42 de testi başlattım dediğiniz şekilde small sistem yeniden falan başlamamış ve hiçbir anormal durum yok mavi ekran gibi normal çalışıyor.
Testteki pencerelerde çoğu şeyi anlamıyorum ama tüm pencerelerde 18 test var her pencere de hepsinde passed! Yazıyor sanırım sorunsuz demek oluyor?
Güncelleme: Bayram diye tatildeydim açık bırakmıştım oyun indiriyordum.
Bugün geldiğimde sistem kilitlenmişti ve disk çalışmıyordu ne yaptıysam çalıştıramadım ve iade talebimi başlattım.