9700K ve 2080/2070 Super Sistem Toplama

PurpsDope

Hectopat
Merhabalar, yaklaşık 1 ay içerisinde toplayacağım sistem bu şekilde. Kısacası özetlemek gerekirse ana parçalar:
  • 9700K
  • 2070 Super Trio
  • Z390 Aorus Elite
  • GSKILL Trident Z 16GB 3600MHz
  • Corsair 570X White
Sistemim yaklaşık 11-12 bin TL arasına denk geliyor. Bütçem de bu şekildedir. 2070 Super yerine 2080 almayı düşündüm fakat Gaming X Trio, veya 3 fanlı modeller çok uçuk fiyattalar. RGB ve kasa düzenine çok önem verdiğimden dolayı linkteki kasa temsilidir, asıl düşündüğüm kasa Corsair 570X'tir. Bu sistem yerine önerebileceğiniz bir sistem var mıdır? Ya da şunu çıkar şunu tak gibisinden. Sıvı soğutma konusunda pek araştırmadan direk koydum mesela, sizce seçmem gereken daha iyi markalar var mıdır?

sistem.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz müsaitse; Nzxt Kraken X62 Çift Fanlı Rgb Işıklı Sıvı İşlemci Fiyatı

Gerisi kişisel tercih. Sisteminiz güzel ve uyumlu. 570X harika bir kasadır. NZXT sıvı soğutucunun kendi fanlarını çıkarıp yerine adreslenebilir ve sisteminize takmayı düşündüğünüz(düşünüyorsanız) farklı RGB fanlar ile de değiştirebilirsiniz.

SSD için daha kaliteli diyebileceğim net şekilde 970 EVO.

NOT: Bu bütçe ile 9700K - Z390 yerine ben olsam amaç oyun veya iş farketmez; 3700X - X570 kombosu dizerdim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı