DirtyBlue
Hectopat
Senin anakart daha çok 65W işlemcilerin için uygun.
Üretici sitesinde öyle bir bilgi yok 9950x3D gibi bir işlemciye bile desteği var görünüyor kartın ki bu işlemci 170 watt.
Senin anakart daha çok 65W işlemcilerin için uygun.
Anakartınızı yükseltmenizi öneririm. İşlemciniz yerine 7800x3D saçma olur.
Üretici sitesinde öyle bir bilgi yok 9950x3D gibi bir işlemciye bile desteği var görünüyor kartın ki bu işlemci 170 watt.
Peki hocam bir anakart öneriniz var mıdır peki.
Yani hocam bende öyle gördüm sitesinde hani destekliyor fakat yani açılmıyor, açtığımda sistem açılmıyor veyahut.
7800x3D + MSI Pro B650M kullanılır, anakart kaynaklı bir sorun yaşamazsın. 9950x3D düşünüyorsan ciddi bir şekilde o zaman anakart değiştirmekte fayda var diyebilirim.
Öyle bir şey yok hocam.Hocam arkadaşın bu anakart 65 W işlemciler için uygun demesi üzerine başka konulara baktım maksimum VRM Power'i 90 watt diye bir bilgi gördüm hani bu bir problem yaratır mi acaba?
Öyle bir şey yok hocam.
9700X gördüğüm kadarıyla Max performansına 80watt civarında geliyor OC ile belki daha artalilir ama bu sefer de soğutma sıkıntı olabilir yapılan testlerdede genelde Max 80watt kullanmış işlemci. İlla 105watt ta kullanmak için uğraşmayın bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.