980 Ti alınır mı?

Bütçe
1400
Makaleler
4
980 Ti almayı düşünüyorum, 6 GB'lık modelini bir arkadaşım satıyor. Tam ismi bu: Gigabyte GTX 980 Ti G1 & Xtreme Gaming. Bende şu anda bu kart var. Arkadaş kartı 1400 TL'ye satıyor, bana ucuz geldi. Ben onu aldıktan sonra kendi kartı mı satıp PSU almayı düşünüyorum. Çünkü bende şu anda C4 PSU var. Sizce alınır mı? Hepinize şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
980 Ti almayı düşünüyorum, 6 GB'lık modelini bir arkadaşım satıyor. Tam ismi bu: Gigabyte GTX 980 Ti G1 & Xtreme Gaming. Bende şu anda bu kart var. Arkadaş kartı 1400 TL'ye satıyor, bana ucuz geldi. Ben onu aldıktan sonra kendi kartı mı satıp PSU almayı düşünüyorum. Çünkü bende şu anda C4 PSU var. Sizce alınır mı? Hepinize şimdiden teşekkürler.

Elindeki kart gayet iyi zaten almak istiyorsan alabilirsin.

GTX 980 Ti nasıldır? - Technopat Sosyal bence biraz daha yeni bir model al. 980 Ti biraz yaşlı bir ekran kartı. 5 yaşında.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı