9800 GT 1GB Düşük FPS Sorunu

canifeto12

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. şimdiden "o ekran kartıyla bilgisayarı açtığına şükret" dediğinizi duyar gibiyim ama öyle demeyin siz yine de okuyun.

Ekran kartım 9800 GT 1 GB, e7500 işlemci ve 3 GB RAM (DDR2 sistem) var bilgisayarımda. Tek oynamak istedigim oyun League of Legend oldugu için ekran kartının orta ve düsük ayarlarda cok rahat 60 FPS alması gerektigini düsünüyordum ama öyle olmuyor maalesef. Team fight'lara falan girince ortalama 15 FPS'ye kadar düsüyor (ki en düsük ayarlarda grafikler.) Ben cok rahat yetecegini ve diger parcalarda sorun oldugunu varsaydım. O yüzden size tam olarak hangi parçaları degistirmeliyim ki bu oyunda en azından orta ayarlarda 60 FPS alabileyim onu soruyorum.

Tabii ki arastırma yapmadan gelmedim buraya. Darbogaz, işlemci ve RAM'lerin düşüklüğü, sistemin DDR2 olması, güc kaynagının düsük olması, anakartın uygun olmaması, monitörüm uygun olmaması (eski monitörümde FPS daha yüksekti ama o da baya eski bir monitördü) gibi aklıma gelmeyen belki birkac sorunun daha olabilecegini düsündüm ama velakin konuya sizin kadar hakim olmadıgımdan tam olarak sorunun ne oldugunu bilmedigim için çözüm üretme gibi bi sansım da olmadı. O yüzden sizden yardım istiyorum.

Ekteki de oyun açıkken GPU ve CPU sistem degerleri.

Tesekkürler.

Adsız3.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı