9800 GT Sistemde ani FPS düşmeleri

Kartı şuan kızartma yapıyosun dostum, eski tip bileşenler olduğundan onun için fazla bu dereceler temizliğini bakımını yap muhtemelen sorun çözülecektir tabi sadece ısıyada bağlamamak lazım.
 
60 derece gayet normal sıcaklıktır, bence ram yetersiz geliyor. Çok saçma gelebilir ama sistemin tüm parçalarını çıkarıp tekrar takmayı deneyebilirsin yada sadece ramların takılı olduğu slotları değiştir.
 
Konuyu hortlatiyorum bugun elime gecti kasa ekran kartini cikardim onboard ekran kartina gectim fps dustu normal tabide ama fps drop yemedim simdi sorun ekran kartinda degilmi?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı