Hocam şimdilik yapmayın isterseniz. İşlemci aldığınızda yapsanız daha sağlıklı olur.Eletrik kesilme olayı o işlemi yaparken olmaması gereken bir şey değil mi? Yaptıktan sonra kesilsede sorun olmaz sanırım. Öyleyse cesaret edebilrim.
Hocam şimdilik yapmayın isterseniz. İşlemci aldığınızda yapsanız daha sağlıklı olur.Eletrik kesilme olayı o işlemi yaparken olmaması gereken bir şey değil mi? Yaptıktan sonra kesilsede sorun olmaz sanırım. Öyleyse cesaret edebilrim.
Eletrik kesilme olayı o işlemi yaparken olmaması gereken bir şey değil mi? Yaptıktan sonra kesilsede sorun olmaz sanırım. Öyleyse cesaret edebilirim.
Yeni sistem alacağım haziran gibi laptop'a geçmem lazım okul için.E5450/X5450 + 8 GB RAM + GTX 1050/RX 460 ile o sistemi adam edebilirsiniz. Sorunuza gelirsek o sisteme overclock yapmanızı önermiyorum.
Hocam bence laptop'a geçmeniz sizin için iyi olur. Elektrik kesintisi vs. sıkıntıları yaşamamanız için. Laptop'larda batarya oluyor. O yüzden sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Orta seviye bir laptop alırsanız işinizi görecektir.Yeni sistem alacağım haziran gibi laptop'a geçmem lazım okul için.
Hocam bence laptopa geçmeniz sizin için iyi olur. Elektrik kesintisi vs. sıkıntıları yaşamamanız için. Laptop'larda batarya oluyor. O yüzden sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Orta seviye bir laptop alırsanız işinizi görecektir.
Geçici olarak 800-1000TL ayırabilrim zaten yazın laptop alacağım fazla masraf yapmak istemiyorum.Konu sahibi çoktan kararını vermiş, geç gördüm fakat yine de kendi düşüncemi yazacağım. Bu bilgisayarı yükseltmek için toplam ne kadar bütçe ayırabilirsiniz? Önce onu sorayım, ona göre öneri yapayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.