9800x3D için anakart önerisi

Forumlarda 7800x3d yi fanlı soğutucularla kullananlar var muhtemelen soğutur ancak ben yıllardır sıvı soğutucu kullanıyorum. Yen setupta da sıvı soğutucu kullanacağım. Kasanın içini benzer beyaz fanlar ile donatmazsam gözüme güzel gelmezler maalesef

Yeni almadıysanız bahsettiğiniz soğutucuyu, işlemci gelince denemenizde fayda var hocam. Yeterli gelmez ise duruma o zaman bakarsınız. Denemeden yeni almanızı tavsiye etmem

İşlemci silikon kalitesi buna izin verirse tatlı noktada. Her işlemci 6400 1:1 yapamayacağı için 6000 MHz üzerini önermiyoruz.

İşlemci silikon kalitesi buna izin verirse tatlı noktada. Her işlemci 6400 1:1 yapamayacağı için 6000 MHz üzerini önermiyoruz.

Ya çalışacak ya da satılık olacak ve bekleyeceğim. Epey masrafa girdim duruma bakacağız artık.

@Teacher80 Amazon satıcısı siparişi iptal etti N11'den tekrar sipariş ettim zar zor 13bin /5tk ya alabildim. Çok canım sıkıldı. Ne güzel sabah RAM'ler de gelmişti hevesim kursağımda kaldı umarım anakart hızlı gelir deneyebilirim yoksa arıza durumunda iade problemim olacak.

Son düzenleme:

Hocam merhaba uzun aradan sonra merak ettiğim için yazıyorum,
İşlemci ile anakart uyumu nasıl hiç sorun yaşadınız mı?
Diğer sistem bileşenleriniz neler memnun musunuz genel olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…