9800x3D için hava soğutma vs sıvı soğutma

Loewrxx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yakında 9800x3D işlemciye geçeceğim. Elimdeki kule tipi yetmeyecek gibi duruyor. Çünkü 7500F bile stres testine 75 dereceleri gördü. Malum Adana'da klimasız oda yangın yeri🤣. 9800x3D için Thermalright frost commander aircooler veya.
Lian Li galahad 2 LCD 280mm düşünüyorum biraz da gösterişli diye 280mm Max daha büyüğü kasama sığmaz. Hangisi daha iyi soğutur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yakında 9800x3D işlemciye geçeceğim. Elimdeki kule tipi yetmeyecek gibi duruyor. Çünkü 7500F bile stres testine 75 dereceleri gördü. Malum Adana'da klimasız oda yangın yeri🤣. 9800x3D için Thermalright frost commander aircooler veya.
Lian Li galahad 2 LCD 280mm düşünüyorum biraz da gösterişli diye 280mm Max daha büyüğü kasama sığmaz. Hangisi daha iyi soğutur?

Eğer bir işlemci iyi bir kule tipi ile sığutuluyorsa her zaman hava soğutmadan yanayım. Akarı yok kokarı yok. 20 sene kullan yine bana mısın demez. Ama sıvı soğutmalar yeri geldiğinde arıza yapar içindeki sıvı azalır pompası bozulur cart curt bir ton ihtimal var.

Bende aynı durumda commander siparişi verdim. Reddit gibi forumlarda da araştırdım, çok rahat soğuttuğunu okudum 9800x3D'yi. Sıkıntı olacağını düşünmüyorum, benim de kasam Max 280 destekliyor çünkü.

Geldiğinde test edip dönüş yapar mısınız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı