9800x3D sistemde takılmalar ve droplar yaşanıyor

leshH

Femtopat
Daha fazla  
Bugün yeni bilgisayarımı sonunda topladım ve Windows'u kurdum. İlk başta BIOS'da sorun olmamasına rağmen şu an rastgele takılmalar, masaüstünde hatta BIOS'da bile mouse takılmaları FPS dropları yaşıyorum ve bir türlü düzelmedi. Güncelleştirmeleri denetledim 3 kez Windows'u yeniden kurdum BIOS'u sıfırladım olmuyor arkadaş. 9800x3D kullanıyorum ve CPU %30 falan gözüküyor mouseı hızlı hareket ettirince. Video izlerken donuyor takılıyor git gel yapıyor ses falan dalgalanıyor. CPU'da sorun var gibi ama işte dediğim gibi ilk Windows'u kurmadan önce BIOS'ta hiçbir sorun yoktu. Ve kontrol ettim maalesef soğutucuda da sorun yok. Ne yapacağım böyle bir şey başına gelen var mı? Format sonrası kasma falan.

Bugün yeni bilgisayarımı sonunda topladım ve Windows'u kurdum. İlk başta BIOS'da sorun olmamasına rağmen şu an rastgele takılmalar, masaüstünde hatta BIOS'da bile mouse takılmaları FPS dropları yaşıyorum ve bir türlü düzelmedi. Güncelleştirmeleri denetledim 3 kez Windows'u yeniden kurdum BIOS'u sıfırladım olmuyor arkadaş. 9800x3D kullanıyorum ve CPU %30 falan gözüküyor mouseı hızlı hareket ettirince. Video izlerken donuyor takılıyor git gel yapıyor ses falan dalgalanıyor. CPU'da sorun var gibi ama işte dediğim gibi ilk Windows'u kurmadan önce BIOS'ta hiçbir sorun yoktu. Ve kontrol ettim maalesef soğutucuda da sorun yok. Ne yapacağım böyle bir şey başına gelen var mı? Format sonrası kasma.
@leshH aynı sorunları yaşadım ama sıvı sogutucuda problem çıktı sen emin misin sıvı sogutucu olmadığına.

Bugün yeni bilgisayarımı sonunda topladım ve Windows'u kurdum. İlk başta BIOS'da sorun olmamasına rağmen şu an rastgele takılmalar, masaüstünde hatta BIOS'da bile mouse takılmaları FPS dropları yaşıyorum ve bir türlü düzelmedi. Güncelleştirmeleri denetledim 3 kez Windows'u yeniden kurdum BIOS'u sıfırladım olmuyor arkadaş. 9800x3D kullanıyorum ve CPU %30 falan gözüküyor mouseı hızlı hareket ettirince. Video izlerken donuyor takılıyor git gel yapıyor ses falan dalgalanıyor. CPU'da sorun var gibi ama işte dediğim gibi ilk Windows'u kurmadan önce BIOS'ta hiçbir sorun yoktu. Ve kontrol ettim maalesef soğutucuda da sorun yok. Ne yapacağım böyle bir şey başına gelen var mı? Format sonrası kasma falan.

Benim de aynı sorun fare yüzünden oluyordu söküp başka yuvaya falan taksana.

Sorunu buldum bu gece kafayı yemek üzereydim tam ama Allahtan ekran kartını çıkarmayı denedim. ZOTAC 5080 var bende şimdi entegre grafiğe bağladım hdmi'yı da anakarta bağladım sorunsuz çalışıyor. Sorun GPUdaymış hocam. Yarın Vatan'a gidip yenisini isteyeceğim şans dileyin.

Aynı sorun yeni gelen ekran kartında da oldu bu kronik sorun falan mı ya da bana mı denk geliyor anlamıyorum arkadaş bir daha garantiye gidecek şimdi şaka gibi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı