9800X3D ve RTX 5070TI sisteme kasa önerisi

Merhaba. Bir kaç gündür bakıyorum ancak kendimi durulttum diyebilirim. Sizce bu ikili parça mantıklı olacak mıdır? Hiçbir kasa gözüme hoş gelmiyor :) ASUS GT301 kullanıyordum ancak yeni parçalarla değiştirmek istiyorum.

CPU: 9800x3d (Alındı)
ANAKART: ASUS TUF B850 Plus (Alındı)
RAM: Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 (Alındı)
Soğutucu: ASUS PRIME LC 360 (Alındı)
Ekran Kartı: 5070-5070Tİ ????

Kasa ve PSU olarak bu ikiliyi düşünüyorum.

Hocam ekran kartına alındı yazmamışsınız bence alacaksanız 5070 Ti alın 5070 yerine.

Hocam ekran kartına alındı yazmamışsınız bence alacaksanız 5070 Ti alın 5070 yerine.

Fiyatlarında ötürü henüz Ti için model kararı veremedim. O yüzden o şekilde bıraktım.

@PolpoX NZXT H6 Flow olabilir. Ben de kullanıyorum; toz filtresizliği dışında sorunu yok.

Bunu canlı baktım. Pek hoş durmadığını düşünüyorum.

Hocam kusura bakmayın bunu farklı modelle karıştırdım. Canlı olarak vatan da bakmıştım. Pek hoş durmadığını düşünüyorum.

Hocam içine sistemi koyun ekran kartı falan sonra çok güzel gözükecek orası kesin odanıza göre şık durabilir belki ön yargı olmasına gerek yok. Videolardan izleyebilirsiniz ona göre düşünebilirsiniz.

Hocam içine sistemi koyun ekran kartı falan sonra çok güzel gözükecek orası kesin odanıza göre şık durabilir belki ön yargı olmasına gerek yok. Videolardan izleyebilirsiniz ona göre düşünebilirsiniz.

Kasayı masanın üstünde kullanıyorum. Bu sanırım büyük olacak. MSI olan modele ısındım gibi... :)

Kafamda anakartıda MSI bir modelle mi değişsem soruları dolaşıyor :)

Son düzenleme:
Kasayı masanın üstünde kullanıyorum. Bu sanırım büyük olacak. MSI olan modele ısındım gibi... :)

Kafamda anakartıda MSI bir modelle mi değişsem soruları dolaşıyor :)

Sırf anakart markası farklı diye anakartı neden değiştiriyorsunuz?

Sırf anakart markası farklı diye anakartı neden değiştiriyorsunuz?

Delilik sanırm :)

Bu iki model farklı sanırım. PSU yerleri aynı değil...

Son düzenleme:
Delilik sanırm :)

Bu iki model farklı sanırım. PSU yerleri aynı değil...

Birisi mATX birisi ATX yapıda. M100R mATX 100R ATX.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı