Ben bunun. 420 mm olanını düşünüyordum yeterli olur mu sizce kasam xl uyumlu 420 ile
Herkese iyi günler dilerim. Yeni bir sistem toplayacağım. İşlemci olarak Ryzen 9 9950x3D düşünüyorum. Bu işlemciyi soğutmak için hangi sıvı soğutmayı önerirsiniz?
Uyumluysa alinabilir. Kasaniz ile uyumlulugunu kontrol edin. Her radyatore uymuyor Arctic sogutucular.Ben bunun. 420 mm olanını düşünüyordum yeterli olur mu sizce kasam xl uyumlu 420 ile
Kasayı Lİan li düşünüyorum anakartı ekran kartını vs Asus tur serisi düşünüyorum türkiyede değilim ve yaşadığım yerde msi servisi biraz sıkıntılı öncesinde laptop almıştım msi dan iade edene kadar uğraştırdılar en sonunda avukatla mail oluşturdum anca öyle almayı kabul ettiler oyalayıp 14 gün süresini geçirmeye çalışıyorlardıAnakartınızı veya kasanızı hangi marka alacaksanız sıvı soğutucuyu da o markadan alın derim daha uyumlu çalışıyorlar örnek MSI kasanız varsa https://www.hepsiburada.com/msi-mag...b-fanli-sivi-sogutma-sistemi-pm-HBC000017H26H alın.
Kasayı Lian Li düşünüyorum anakartı ekran kartını vs ASUS tur serisi düşünüyorum Türkiye'de değilim ve yaşadığım yerde MSI servisi biraz sıkıntılı öncesinde laptop almıştım MSI'dan iade edene kadar uğraştırdılar en sonunda avukatla mail oluşturdum anca öyle almayı kabul ettiler oyalayıp 14 gün süresini geçirmeye çalışıyorlardı.
Lian li kasa + 360 mm sıvı soğutucu almıştım ben de kullanıyorum gayet başarılı. Yazılımı da asus anakart üzerinden kurdum kontrol edebiliyorum.Kasayı Lİan li düşünüyorum anakartı ekran kartını vs Asus tur serisi düşünüyorum türkiyede değilim ve yaşadığım yerde msi servisi biraz sıkıntılı öncesinde laptop almıştım msi dan iade edene kadar uğraştırdılar en sonunda avukatla mail oluşturdum anca öyle almayı kabul ettiler oyalayıp 14 gün süresini geçirmeye çalışıyorlardı
Hocam bu konuda size katılmıyorum. Kasanın iç donanımla alakası olabileceği en önemli durum desteklediği sıvı soğutucu ölçüleridir. Marka farketmez yani. Hemen her sıvı soğutucu uyumlu olur kasa o ölçüyü destekliyorsa.Anakartınızı veya kasanızı hangi marka alacaksanız sıvı soğutucuyu da o markadan alın derim daha uyumlu çalışıyorlar örnek MSI kasanız varsa https://www.hepsiburada.com/msi-mag...b-fanli-sivi-sogutma-sistemi-pm-HBC000017H26H alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.