A Disk Error Occurred Hatası SSD

snopys

Hectopat
Daha fazla  
Dün bilgisayara format attıktan sonra BIOS ekranında bu hatayla karşılaşıyorum. Bilgisayarda 2 tane HDD var. Onları çıkarıp denedim aynı hatayı aldım yardımcı olur musunuz?

Denediğim çözümler;

1-Tüm sata portlarına takıp denedim.
2-HDD'lere kurulum yaptım açıldı.
3-Sistemi kurduktan sonra yönetten SSD format attım bilgisayar görüyor ve okuyor.
4-BIOS'ta SSD görünüyor.
5-Çok fazla uğraş sonucu açabildim sistemi fakat hata tekrarlanmaya devam ediyor, CTRL+Alt+Delete birkaç defa denedikten sonra açıliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ceza yemiştim atamadım kusura bakmayın.
Başka istediğiniz resim olursa atarım.

Dosya Ekleri

• 500gb.png
    500gb.png
    11,4 KB · Görüntüleme: 197
  • 500gb1.png
    500gb1.png
    30,4 KB · Görüntüleme: 121
  • hdd 1t 1.png
    hdd 1t 1.png
    29,1 KB · Görüntüleme: 223
  • hdd 1tl.png
    hdd 1tl.png
    17,4 KB · Görüntüleme: 94
  • ssd.png
    ssd.png
    12,7 KB · Görüntüleme: 102
  • ssd1.png
    ssd1.png
    31,6 KB · Görüntüleme: 102
Sorunum devam etmekte tüm HDD kablolarını söktüm sonuç aynı.Hata devam ediyor garantiye vermeyi düşünüyorum boot etmiyor.
Geç yazdım fakat çok boş zamanım yok bu aralar.

Disklerin yapısı sorunsuz. Dediklerimi doğru biçimde temiz kurulum ve doğru slotlarda kurduysan sorun yaşanmaması lazım. Ayrıca baya geç yazdın bu kadara arada çok şey değişir. Bir ihtimal anakartın sata kontrolcüsünde problem olabilir farklı bir anakartta diskleri deneyebilirsin.

Disklerin yapısı sorunsuz. Dediklerimi doğru biçimde temiz kurulum ve doğru slotlarda kurduysan sorun yaşanmaması lazım. Ayrıca baya geç yazdın bu kadara arada çok şey değişir. Bir ihtimal anakartın sata kontrolcüsünde problem olabilir farklı bir anakartta diskleri deneyebilirsin.

Tüm portları denedim,tek başına SSD çalıştırdım aynı hatayı verdi.Evet haklısınız.Disklere işletim sistemini kurunca sorunsuz açılıyor.SSD Windows açıldıktan sonra dediğiniz gibi çalışıyor problem olmadan.Fakat Boot ekranında problem var,Boot etmiyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı