"A driver has overrun a stack-based buffer" mavi ekran hatası

SYN4EVER

Hectopat
Daha fazla  
Yeni klasör.rar Eğer becerebildiysem dump dosyası bu.Bilgisayar şu an güvenli mod dışında açılmıyor. Normal olarak başlat diyince driver has overrun 0x000000F7 mavi ekran geliyor.Ekran aynı zamanda ekran çizgi çizgi fakat bu çizgiler sabit konumda değil ekrandan ekrana değişiyor ve windows başlatılıyor ekranında olmuyor.Ram ve harddiski kontrol ettim bir sorun çıkmadı.Tüm sürücü yazılımlarını güncelledim.Sorun ekran kartı kaynaklı mı?

Ekran böyle.

Bir dakika, VRAM test mi yaptınız yoksa 3D mi? Ve 10 dakikalık yapmanızı istemiştim.

Başınıza buyruk hareket edecekseniz size bırakayım işlemleri.
Vram testi ne biliyor muyum önce onu sor.Hem vram testi göremedim 10 dakikalık da yapmıştım. Bu 7 dakikalık 10 dakika 12 fps görmüştü onu çekemedim.

Tartışmaya girmemizin bir anlamı yok. Ve yapmadığınız da zaten belli oluyor.

Monitör mü yoksa ekran kartı mı bozuk onu anlamaya çalışıyorum konuya yazmaya başladığımdan beridir.

Ki monitör bozuk gibi durmuyor da değil.
O düz uzun çizgiler genelde panel arızasıdır.
Başka bir monitör varsa değiştirip yine test edelim derim.

Konuyu takip ediyorum ve bence şu küçük kavgayı bitirin. Sizin zamanınızı öldürmekten başka birşey yapmıyor.
Adama yardımcı olmaya çalışıyorum, artistlik yapıyor hocam.

Tüm günüm burada geçti sabahtan beridir zaten. Kaç konu baktım bilmem.
Hakkım yeniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…