A.K.K'ti Aşma Yolu

Dağhan Tanık

Hectopat
Katılım
23 Aralık 2013
Mesajlar
620
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar bu adil kullanım kotası hakkında bir şey sormak istiyorum. A k k' yi aştığımız zaman yani hız 3 megabite düşürüldüğünde bunu tekrardan yükseltebilmenin bir yolu varmı dır? Mtu denilen değerlede oynadım fakat sonuç değişmedi, modemim airties 5443, yorum ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
 
Bende anlamadım vallahi nasıl oldu, bir şekilde geçmişim işte şimdi debeleniyorum maalesef. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
TTNET şubesine gidip 100 GB A.K.K olan interneti alırsan A.K.K yükseliyor. Bir ara bana teklif gelmişti kabul etmedim nasıl olsa 100 GB'ı da aşarım. :D
 
Bu akk denen saçma sapan şey, sadece Türkiyede var. Arkadaşımın amcası Almanyada 20 avroya 100mbit internet alıyor. Biz burada 60 liraya 4-5mbit anca kullanabiliyoruz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne 60 lirası yahu, ben heray 70 nete 20 de ev telefonuna ödüyorum. Yalın net diye bişey çıkardılar ondada gene 15 tl bindiriyorlar, eee ne anladım ben böyle yalın internetten. Bunun adı resmen tüketiciyi sömürmek ve kepazelik, başka tanımı olamaz bunun.
 
Birde 2 kat hızlanacakmış. 100mbit internet alsan kota denen saçmalığı 100 liraya kaldırmadığın sürece 3mbit.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı