"A PUBG process crashed!" hatası

ZombiQ

Megapat
Yer
Ankara
Merhaba dostlar,

Dün gece PUBG satın alıp indirdim lakin ilk dakikadan kanser olmama neden oldu. Denemediğim çözüm kalmadı neredeyse. Oyunu açar açmaz alttaki hatayı veriyor ve düzelmiyor. Oyunun dosyalarının içinde Tslgame.exe üzerinden "arada sırada" oyun ekranı açılıyordu, o da "Failed to initialize Steam" hatası yüzünden çalışmıyordu. Tüm sürücülerim güncel, oyunun dosyalarını defalarca doğruladım, yönetici olarak çalıştırdım, tüm Microsoft C++ yüklemelerini silip baştan yükledim, .Net Framework 3.5 istiyordu kurdum. Appdata klasöründeki GameUserSettings ayarlarını elle en düşüğe aldım ama ne çare. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • X4 860k
  • RX 460 2 GB
  • MSI A68HM-E33 V2
  • 8 GB RAM
  • WD Blue 1TB 7200 RPM
  • Aerocool AE-GT-500
  • Windows 10 64 bit
2017.08.07-18.46.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yönetici olarak çalıştırdın mı oyunu hiç?
Evet, yukarıda da belirtmiştim. Öyle ki hiç oyuna giremeden 41 dakika oynama sürem oldu.

Oyunu tekrar kurmak için sildim ama sistem gereksinimlerinde 30 GB boş alan yazmasına rağmen 6.6 GB dosya indiriyor yükle deyince. Bu normal mi ?

Tekrar indirdim, sonuç yine aynı. Radeon ayarlarından FPS limiti getirince oyunu Steam üzerinden açarken şu hatayı veriyor:

2017.08.07-21.51.png

"steamclient64.dll"yi silince de "Failed to initialize Steam" hatası alıyorum. Kademe kademe çözülüyor gibi ama burdan sonrasında yardım lazım...

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı