Çözüldü A Variant of Win32/GameHack.ANF Virüs müdür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Callisto1232

Hectopat
Katılım
30 Aralık 2020
Mesajlar
1.557
Makaleler
3
Çözümler
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle herkese merhaba. Ben bugün internetten bir şey indirdim ve indirdikten sonra dosyayı açmadan VirusTotal'da test yaptım. Yalnızca "ESET-NOD32" antivirüsü "A Variant Of Win32/GameHack.ANF" adında bir virüs buldu. Bu şey virüs müdür? Eğer virüsse ben dosyayı açıp içindeki bu dosyayı silsem, sonra tekrar test yapsam temiz çıkarsa dosyayı çalıştırabilir miyim? Çalıştırırsam bir şey olur mu? Şimdiden konuma vakit ayıran herkese teşekkür ederim.

Viruslumu.png
Viruslumu2.png


Not: İndirdiğim şey oyun hilesi değil fakat GameHack adında bir dosya olması beni şaşırttı.
 
Çözüm
Bilgisayar sizin değilse neden risk alacaksınız ki? :D
Yükleyin madem ne diyeyim. :D
Hocam benim de. Babam çok eskiden almış. Kendime ait bir bilgisayarım yok. Yani babamın bilgisayarını kullanıyorum. Fakat bir şey olursa çok üzülürüm. İçinde bebeklik anılarım vs. var. Videolar falan.
Arkadaşlar dosyayı açtım, kurdum. Ondan sonra Kaspersky ile tam tarama yaptım ve bayağı bir virüs çıktı. Fakat hiç biri indirdiğim klasörde değildi. Yardım etmeye çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Win32/GameHack is malware that is often bundled with game applications. It commonly displays unwanted pop-up advertisements and may be present or installed as a web Browser Helper Object.

Win32 / GameHack, genellikle oyun uygulamalarıyla birlikte gelen kötü amaçlı yazılımdır. Genellikle istenmeyen açılır reklamlar görüntüler ve bir web Tarayıcı Yardımcı Nesnesi olarak bulunabilir veya yüklenebilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı