A Way Out 2 kişi nasıl oynarız?

Ali aqwsed

Centipat
Katılım
21 Ekim 2022
Mesajlar
494
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Oyunu Steam'den satın aldım aile paylaşımı ile oynanmıyormuş diğer arkadaşım nasıl oynayabilir? Ben oyunu Steam'den indirdim.
 
"Siz oyunu aldıktan sonra, öncelikle arkadaşınızın, Origin hesabı açıp (oyun EA Games’in Origin platformunda oynanıyor) oyunun Trial (Deneme) sürümünü indirmesi gerekiyor. Ardından oyun içinde Online bölümüne girerek, arkadaşınızı oyununuza davet ederseniz, sizinle beraber oyunun tamamını oynayabileceğini göreceksiniz."

Bi baktım google'dan ve böyle bir şey ile karşılaştım, aile paylaşımında en fazla 1 kişi o oyuna anlık olarak bağlanabiliyor a way out hariç cs:go gibi oyunlar da da geçerli bu olay.

Denemeye değer :)
 
"Siz oyunu aldıktan sonra, öncelikle arkadaşınızın, Origin hesabı açıp (oyun EA Games'in Origin platformunda oynanıyor) oyunun Trial (Deneme) sürümünü indirmesi gerekiyor. Ardından oyun içinde Online bölümüne girerek, arkadaşınızı oyununuza davet ederseniz, sizinle beraber oyunun tamamını oynayabileceğini göreceksiniz."

Bir baktım Google'dan ve böyle bir şey ile karşılaştım, aile paylaşımında en fazla 1 kişi o oyuna anlık olarak bağlanabiliyor A Way Out hariç CS:GO gibi oyunlar da da geçerli bu olay.

Denemeye değer :)

Sağ ol.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı