A Way Out PS 3 koluyla oynanır mı?

Jackgragas

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 12GB
R5 5600
B550MH
8X2 3600 Mhz
500GB SSD
Kuzenimle tek bilgisayardan A Way Out oynamak istiyoruz birimiz klavyeden oynasak diğerimiz PC'ye kabloyla bağlanmış PS 3 koluyla oynayabilir mi?

Kuzenimle tek bilgisayardan A Way Out oynamak istiyoruz birimiz klavyeden oynasak diğerimiz PC'ye kabloyla bağlanmış PS 3 koluyla oynayabilir mi?

Oynanır ama bir uygulama vardı onu indirip oynamıştık biz.

Xbox Game Pass'den oynamak istiyoruz olur mu?

Evet. Ben şahsen oynadım ama dediğim gibi uygulamaya ihtiyacınız var. PC açınca söylerim size.

Uygulamanın adı ScpToolkit. Uzun zaman kullanmıştım bir sorun çıkmamıştı.

Buradan indirip kurman gerekiyor. Kurarken sana Bluetooth'lu bir şeyler de çıkacak sağ üstte. Onların tikini kaldırmanı öneririm. Bluetooth'u bozuyor diye duymuştum. Onlar kablosuz bağlamaya yarıyor ama bir daha Bluetooth kullanamıyorsun sanırım. 4 Tane uygulama kuracak. Bunlardan ScpToolkit Monitor (legacy) uygulamasını açıp kolunu bağla. En yukarıda Connected yazması lazım diye hatırlıyorum. Bir sorun olursa yazarsın.

Arkadaşın dediği linki aradım bulamadım. GitHub üzerinen indirmen daha doğru olur.

Uygulamanın adı ScpToolkit. Uzun zaman kullanmıştım bir sorun çıkmamıştı.

Buradan indirip kurman gerekiyor. Kurarken sana Bluetooth'lu bir şeyler de çıkacak sağ üstte. Onların tikini kaldırmanı öneririm. Bluetooth'u bozuyor diye duymuştum. Onlar kablosuz bağlamaya yarıyor ama bir daha Bluetooth kullanamıyorsun sanırım. 4 tane uygulama kuracak. Bunlardan ScpToolkit monitor (legacy) uygulamasını açıp kolunu bağla. En yukarıda connected yazması lazım diye hatırlıyorum. Bir sorun olursa yazarsın.

Arkadaşın dediği linki aradım bulamadım. GitHub üzerinen indirmen daha doğru olur.

Bir exe vs. bulamadım indirmek için nasıl indireceğim?

Dosya Ekleri

• 1688216843868.png
    1688216843868.png
    77,1 KB · Görüntüleme: 30

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı