A1 direksiyon sınavından sinyal vermediğim için kaldım

Sardunya

Hectopat
Öyle bir sorum yok canım sıkkın olduğu için konuyu açmak istedim. Motoru aslında gayet güzel kullanıyorum ama sinyal vermeyi unuttuğum için maalesef sınavdan kaldım. Daha öncesinde 3 kere sınav provasında böyle bir durum yaşamamıştım ancak sınav heyecanıyla oldu sanıyorum. Sinyalimi verip sağa döndüm. Orta şeride girdim, baktım aynadan arkaya bomboş, kafamla da baktım ve şerit geçişimi gerçekleştirdim ancak sinyal vermeyi unutmuşum. Komisyon buna bir şey demedi sonrasında kavşaktan sola dönüş var 10 saniye sonra yaya geçidini geçip sola sinyal vereceğim diye düşündüm elimi sinyalin üstüne koydum ancak telsizden sağa çek denmesiyle hatırlamam bir oldu. Haklılarda tabii ki artık göz yumamazlar, sinyal veremeyen de trafiğe çıkmasın yani. Hayatım boyunca unutmam herhalde sinyali. İlk defa böyle bir ortamda bulunduğum içinde kendimi normal karşılıyorum, en azından benim için yeni bir hatıra. 2 hafta sonra yine gireceğim bakalım ne olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vay be konuyu görünce üzüldüm bende tam 2018 Eylül başında A1 almıştım ama dikkat önemli dostum bir de benden büyük tavsiyesi her zaman hayıra vur belki erken alıp kazada yapabilirdin Allah'tan hep hayırlısını dile canını sıkma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı