A1 ehliyet motor onerısı

Semihcimke

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar A1 ehliyet alıyorum şu an kursa gıdıyorum sızden motor onerısı almak ıstedım, benım aklımda PCX 125 var daha once hiç motor tecrubem olmadı, PCX 125 önerir mısınız veya alternatıf olarak ne onerebılırsınız?

Merhaba arkadaşlar A1 ehliyet alıyorum şu an kursa gıdıyorum sızden motor onerısı almak ıstedım, benım aklımda PCX 125 var daha once hiç motor tecrubem olmadı, PCX 125 önerir mısınız veya alternatıf olarak ne onerebılırsınız?

PCX tarzı model mi yoksa herhangi bir model sizin için uygun olur mu?

XMAX çok daha iyi fakat bütçe söz konusu, bütçeniz nedir ve istediğiniz tür nedir?
Xmax şuanda minimum 250cc yani a1 uyumlu değil. Xmax 125 eski model ikinci el olarak var ama o da kasa çok ağır olduğu için 125cc motor ona yetersiz kalıyor. Nmax 125 iyi bir tercih olur. Scooter olarak. Benim şahsi önerim Kymco skytown 125 olacaktır Sym jetX de bir önerimdir. Manuel motosiklet isteniyorsa ise tvs raider 125 öneriyorum. Tabi bütçede belirtilirse daha iyi olur.

PCX tarzı model mi yoksa herhangi bir model sizin için uygun olur mu?

Vitessiz scooter düşünüyorum.

XMAX şu anda minimum 250CC yani A1 uyumlu değil. XMAX 125 eski model ikinci el olarak var ama o da kasa çok ağır olduğu için 125CC motor ona yetersiz kalıyor. NMAX 125 iyi bir tercih olur. Scooter olarak. Benim şahsi önerim kymco skytown 125 olacaktır sym jetx de bir önerimdir. Manuel motosiklet isteniyorsa ise TVS Raider 125 öneriyorum. Tabii bütçede belirtilirse daha iyi olur.

Scooter olarak konustugum kısıler hep ya NMAX 125 ya da PCX önerdiler bütçem 150 bin 160 bin arası.

Kymco scooter olarak kendini kanıtlamış bir markadır. Scooter için Yamaha'nın performans Honda'nınsa konfor odaklı olduğu söyleniyor genelde. Daha öncesinde 2014 PCX 150 sahibiydim, gayet konforluydu ama NMAX kullanmadığım için kıyaslama yapamam.

Kymco scooter olarak kendini kanıtlamış bir markadır. Scooter için Yamaha'nın performans Honda'nınsa konfor odaklı olduğu söyleniyor genelde. Daha öncesinde 2014 PCX 150 sahibiydim, gayet konforluydu ama NMAX kullanmadığım için kıyaslama yapamam.
Aynen öyle scooter için yorum yapacaksak kymco gerçekten çok başarılı ve kaliteli. 123 bin tl şuan skytown 125 sıfır olarak.

PCX baslangıc ıcın nasıl olur sızce zorlar mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı