A1 ve A2 Almanca ne kadar sürede biter?

recepbal1

Yoctopat
Daha fazla  
8 ay gibi bir sürede A1 ve A2 Almancayı bitirip B1 seviyesine başlayıp en azından yarılamam gerekiyor. 8 ay gibi sürede mümkün mü? Günlük, düzenli ders çalışabilen birisiyim. Ders çalışma konusunda sorunum yok. 8 ay gibi sürede bitip bitmeyeceğini merak ediyorum. Evden kendim çalışacağım, kursa verebilecek param olmadığı için evden kendim YouTube'dan çalışacağım. İmkanımın olmasını ben de isterdim ancak imkanım yok. Kurs önermezseniz sevinirim.

8 ay gibi bir sürede A1 ve A2 Almancayı bitirip B1 seviyesine başlayıp en azından yarılamam gerekiyor. 8 ay gibi sürede mümkün mü? Günlük, düzenli ders çalışabilen birisiyim. Ders çalışma konusunda sorunum yok. 8 ay gibi sürede bitip bitmeyeceğini merak ediyorum. Evden kendim çalışacağım, kursa verebilecek param olmadığı için evden kendim YouTube'dan çalışacağım. İmkanımın olmasını ben de isterdim ancak imkanım yok. Kurs önermezseniz sevinirim.
İki arkadaşım 12 Ayda B2 bitirdi. A1 ve A2 2 ay + 3ay olarak rahatlıkla bitiriliyor. B1 ise 6 ay gibi bir süre alıyor.

8 ay gibi bir sürede A1 ve A2 Almanca'yı bitirip B1 seviyesine başlayıp en azından yarılamam gerekiyor. 8 ay gibi sürede mümkün mü? Günlük, düzenli ders çalışabilen birisiyim. Ders çalışma konusunda sorunum yok. 8 ay gibi sürede bitip bitmeyeceğini merak ediyorum. Evden kendim çalışacağım, kursa verebilecek param olmadığı için evden kendim YouTube'dan çalışacağım. İmkanımın olmasını ben de isterdim ancak imkanım yok. Kurs önermezseniz sevinirim.

8 ayda rahatlıkla A2 seviyesine gelirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı