A10 7700K ve HD 7850, BF4 ve AC4'ü Ultra ayarlarda oynatır mı?

Daha fazla  
Dediğim gibi sistem Battlefield 4'ü ve Asassins Creed 4'ü Ultra'da oynatır mı?
Ekran kartının testlerini bulmaya çalıştım fakat ekran kartının modeliyle yapılan bi test yok hep bi üst modelleriyle yapılmış.

Sistemi daha toplamadım. Amacım bu saydığım oyunları Ultra'da en az 70 FPS olacak şekilde oynamak, bütçem 2200 TL.

Dostum bunu almadıysanız eğer, fx6300 ve gtx 750ti alın BF4 full hd ultra oynarsınız. Bu da kanıtı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaş ikinci videoda 60fps yi buluyor daha ne diyebilirim :)

Anakart da doğal olarak M5A97 R2.0 olsun. Soğutucuya ihtiyaç yok bence. 500w 80plus bir psu da yeter.

WarriorTR, daha almadım dediğin parçaların Vatan'daki linklerini atar mısın? GTX 750 Ti'yi çıkaran MSI, ASUS nVidia var hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hemen...

İkisinin arasında pek fark yok MSI alabilirsin %30 indirimi beklersen daha iyi olur.
Hem bu önerdiğim ekran kartı çok çok az güç istiyor hem de yeni teknoloji doğal olarakta yeni.
Dostum bütçeni yeni gördüm. GTX760 ASUS alabilirsin. İşlemcin FX 6300 olsun.

• Anakart: M5A97 R2.0
  • Kasa: RC-k350
  • RAM: 8 GB

Olabilir ama 1866 MHz olsun. HDD'yi de uygunca seç. Tel'de olduğum için link yazamadım üzgünüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
%30 indirimle düşer.
aerfaes.JPG

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı