A10 7850K ile uyumlu Dual Graphics ekran kartı

Enes ERGÜN

Hectopat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Amd A10-7850K kullanıyorum 3 ay kadar önce topladım ekran kartını biraz erteledim ve şu anda zamanı geldi. Biraz araştırma yaptığımda R7 240-250'nin işlemcideki APU ile dual çalıştığını biraz daha üst kartların R7 265 R9 270 gibi kartların işlemcinin grafik işlem birimini birlikte kullanmadığını duydum. Bu doğru mudur?

Şu anda sadece ekran kartına yüklenmeden APU ile dual çalışacak bir ekran kartına ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum.

herkese selam.aynı durumu bende araştırıyorum.aslında r7 265 256bit lik ekran kartı almak istiyorum.acaba onunla dual olarak kullanabilirmiyim diye merak ediyorum.dual olmasada r7 265 tek başına da bana yeter diye düşünüyorum tabi dual olursa da ne ala.kafamda şöyle bi fikir de var r7 250 yi alıp dual yapınca r7265 in performansını alırmıyım.r7 250 ile r7 265 in arasında da iki kat fiyat farkı var.bu konuda kafam çok karışık.bununla ilgili bir deneme bir uygulama yapılsa da görsek...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı