A10-7850K Sistem tavsiyesi

keybar

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba, çok üst düzey bir oyun bilgisayarı toplamak niyetinde değilim. Yoğun olarak da oyun oynayan biri değilim fakat arada bir düşük ayarlarda da olsa oyun oynamak istiyorum. 1500 tl'lik apu sistem bu bakımdan benim için yeterli olacak gibi duruyor. Gel gelelim yurt dışından bazı parçaları özellikle free shipping ve gümrüksüz olarak aldığımda daha ucuza daha iyileri geliyor. (Bazı parçalar yurt içinden alınacak.) Bilgisayar toplamakla ilgili tecrübem olmadığından dolayı sizlere bir sorayım istedim. Ekte düşündüğüm şekilde bir sistem toparlarsam bir uyum sorunu yaşar mıyım seçtiğim donanımlardan? Yaşarsam da hangi donanımları değiştirmeliyim? Şimdiden çok teşekkür ederim.

Not: Kasa olarak Aerocool GT Advance Black Edition 1x USB 3.0, 1x USB 2.0, 2x12cm Fanlı, SSD Ready Mid-Tower Siyah Oyuncu Kasası kullanılacaktır.

2.jpg

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı