A10-7870K için AMD 1000 TL ekran kartı

• Konuyu başlatan Wien
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 950

Wien

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba!

A10-7870K sahibiyim ve AMD bir ekran kartı satın almayı düşünüyorum.
RX470 almak isterdim fakat madenciler hepsini yok etmiş sanıyorum.
1050 Ti'nin iyi bir seçenek olduğunun farkındayım fakat Freesync özellikli bir monitöre sahibim ve bundan yararlanmak amaçlı AMD bir ekran kartı almak istiyorum.
1000 TL civarında ve ortalama 1050 Ti ayarında aynı zamanda darboğaz yapmayacak bir AMD ekran kartı tavsiye edebilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürekli parça değiştiren biri olmadığım için alacağım ekran kartı beni uzun süre götürecek, hal böyle olunca mevcut parçalarla uyumlu olmasını istedim.
Yazmayı unutmuşum ikinci el almayı düşünmüyorum.
Freesync'den vazgeçip 1050 Ti almam daha iyi olacak gibi, önerileriniz için teşekkürler.

1050 Ti ayarında bir AMD güncel kart yok Türkiye pazarında, daha performanslı RX 470-570 modelleri var onlarda aşırı pahalı. 1050 Ti al geç, Free SYNC özelliğinden yararlanamama dışında bir şey olmaz. İşlemcin bu kartı da besler, işlemciye yüklenen oyunlarda çok az darboğazlar olabilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı