A10-7870K Isınma Sorunu

ehiamico

Kilopat
1500 TL'lik sistemi topladım. Şu an GTA 5 kuruluyor bilgisayarda, fan ses çıkartarak dönmeye başlayınca CPU sıcaklığına bir bakayım dedim. Bu değerlerle karşılaştım. Bana biraz fazla geldi ama, sizce normal midir? Veya işlemciye çok yük bindiği için sorun yok mudur?
PC 4-5 saattir en az açık, GTA 5 kuruluyor. Hava sıcak, kasa da masanın üstünde değil, bilgisayar masasının altında küçük bir haznede. Pek havadar değil yani.
AMD a10-7870k'nın stok fanı var kasada, akasa venom atto alacaktım ama hiçbir yerde bulamadım :/ Kasanın yanına bir 12-14 cm'lik bir fan almayı düşünüyorum, ne dersiniz? Bir de stok fan yerine venom atto muadili sessiz bir fan önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Akasa venom pico kullanıcısıyım. 95W tüketen bir işlemciyi 2.6 dan 3.1 yaptım. 60-65 Dereceleri ancak yaz aylarında zar zor görüyorum.
Ama buraya DİKKAT: Benimki sadece işlemci içinde grafik yongası mevut değil. Birebir aynı performansı vermeyebilir.

Aida64 ile baktım, 40-50 derece arasıymış. Sanırım bu program hatalı Sorun yok gibi şimdilik bakalım. Yine de ön kasa fanı sipariş ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…