Arkadaşlar 1500 TL sistem toplama rehberindeki sistemi topladım ve stok fan kullanıyorum. Arkadaşımla kasaya iki adet kol bağladık ve Pro Evolution Soccer 2016 oynamaya başladık. 3. maçta ekran simsiyah oldu ve bilgisayar bir süre sonra yeniden başladı. Bunu defalarca yaşadım. Oyun oynarken elimi kasanın işlemci olan yüzüne değdirdiğimde sıcak olduğunu farkettim ve bu sıcaklık normal kullanımda olmuyor.
Kasamın içi bu şekilde;
Oyun içindeyken ilk maçı oynarken aldığım sıcaklık değerleri ise şu şekilde;
Normal kullanımda ise sıcaklık değerleri şu şekilde;
Sistem boştayken biostaki sıcaklık değerleri ise şöyle;
Ayrıca işlemcinin ısı algılayıcılarında sorun olabilir. Ama sonuç olarak stok fan ile böyle bir sorun yaşamam diye düşünüyordum lakin yaşadım. Neden olabilir? Kasa içi düzenin çok kötü olduğunu düşünmüyorum videodaki Ali abinin tabiriyle hava alacak gani gani yer var. Ne yapmamı önerirsiniz? Bu sorunu neden yaşıyor olabilirim? Şimdiden çok teşekkürler...
Biraz araştırmam sonucunda şu videoda anlatılanları yaptığım takdirde sorunumun düzeleceğini düşünüyorum siz ne dersiniz?
Yardımcı olabilecek birisi yokmu arkadaşlar?
Kimse neden yazmıyor?
Kasamın içi bu şekilde;
Oyun içindeyken ilk maçı oynarken aldığım sıcaklık değerleri ise şu şekilde;
Normal kullanımda ise sıcaklık değerleri şu şekilde;
Sistem boştayken biostaki sıcaklık değerleri ise şöyle;
Ayrıca işlemcinin ısı algılayıcılarında sorun olabilir. Ama sonuç olarak stok fan ile böyle bir sorun yaşamam diye düşünüyordum lakin yaşadım. Neden olabilir? Kasa içi düzenin çok kötü olduğunu düşünmüyorum videodaki Ali abinin tabiriyle hava alacak gani gani yer var. Ne yapmamı önerirsiniz? Bu sorunu neden yaşıyor olabilirim? Şimdiden çok teşekkürler...
Biraz araştırmam sonucunda şu videoda anlatılanları yaptığım takdirde sorunumun düzeleceğini düşünüyorum siz ne dersiniz?
Yardımcı olabilecek birisi yokmu arkadaşlar?
Kimse neden yazmıyor?