Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Technopat'ın topladığı kasayı al kaçırma. Ben aynısından aldım aynı sistem içine ek olarak da R9 380 4 GB aldım taktım on numara beş yıldız oldu. Xbox hiçbir zaman iyi bir bilgisayarın yerini tutmaz. Teşekkürler Technopat.
Şimdi kardeş bilgisayar ile konsolu karşılaştıramayız. İkiside farklı anatomi. Örnek verecek olursak, birisi uçak, birisi araba. Yanlış anlama ha performans veya hız bakımından vermedim bu örneği, nasıl arabaları kendi içinde karşılaştırırız uçakları kendi içinde karşılaştırırız aynı onun gibi işte. Her neyse bunun her ikisini alacağına bütçeni 1500 lira olarak kabul edersek üzerine biraz ekleme yapıp resimdeki sistemi topla derim, kasa biraz kötü oldu ama bütçeyi olabildiğince minimum seviyede tutmaya çalıştığım için kötü oldu. Neden bu sistem dersen her türlü A10-7870K ve konsoldan daha kârlı ve daha performanslı olacaksın. Ki bu şekilde bir sistem için minimum 1700-1800 lira olması lazım ve 1500 lirayı vermişken sen paranı harap etme 200 - 300 lira arası daha birikim yapıp bu veya buna benzer, yeni nesil bir sistem al.