A10 7870K Tabanlı Sistem Toplama

Oğuz ERSEN

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle Technopat Sosyal ailesine saygılar iletirim. Ben ilerideki senelerde GTX900 serisi bir ekran kartı alabilirim, şimdilik beni GTA 5 Online, Batman, Mad Max vb. oyunları oynatacak bir AMD APU bir sistem toplamaya karar verdim, tavsiyelerinize açığım.
aa.png

Bu cihazların en ucuzu şu anda webdenal sitesinde bulabilirsiniz. Mesela işlemciyi 474 TL ye, Ramleri Kingston olarak değiştirerek 213 TL ye, Anakartı 141 TL ye bulmak mümkün.

Yaklaşık 100 - 130 lira arası kar edersin.

Bu cihazların en ucuzu şu anda webdenal sitesinde bulabilirsiniz. Mesela işlemciyi 474 TL ye, Ramleri Kingston olarak değiştirerek 213 TL ye, Anakartı 141 TL ye bulmak mümkün.

Yaklaşık 100 - 130 lira arası kar edersin.

Arkadaşım çok sağol böyle bi sitenin varligindan haberim yoktu arastirdim güvenilir dediler bakalım siparisi çarşama günü vericem

Sistemin iyi sıkıntı yok. HDD elinde var sanırım.
Kusura bakmayın cevaplama yasağı vardı cevaplayamadim. Evet hdd elimde var ileride ssd alicam birde kasayi versa 2 ile değiştirdim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı