A10 7870K vs G3258 sistem

Baran Ayaz

Hectopat
Daha fazla  
Hangisini almalıyım?

Screenshot_1.png
Screenshot_2.png
Screenshot_3.png
Screenshot_4.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sonradan ekran kartı eklemesi yapıcaksan ve sonrasında 5-6 yıl hiçbirşey almadan götürsün diyorsan 1.'sini seçmelisin. Ama "Ben şimdiden güzel bir sistem alim, gelecekte işlemci değiştiririm devam ederim" diyorsan 2. Sistem daha performanslı. İşlemcinin ömrü tükenince 1150 soketli iyi bir işlemci alırsın uzun bir süre götürür. Ama bana sorarsan kendin toplamalısın. Eğer kendin toplarsan i3 4160 sığdırabilirsin bu sisteme. Dvd'yi çıkarırsın ve HDD den kısarak alabilirsin.

Bu bütçeye uygun sistem APU sistemdir. Sizi uzun yıllar götürdükten sonra upgrade ederek ömrünü daha da uzatabilirsiniz. Bence merakınız varsa sistemin montajını videolardan yararlanarak kendiniz yapın, gerçekten çok eğlenceli.

Bu ürünlere hangi site üzerinden eriştiğini öğrenebilir miyim?
Bir de şöyle bir sorum olacak. Ben APU'lu sistemi almayı düşünüyorum ve elimde AMD R7 240 ekran kartı mevcut dual(crossfire) kullanabilir miyim?

Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşların yardımcı olmasını rica eder teşekkürlerimi sunarım.

Bu ürünlere hangi site üzerinden eriştiğini öğrenebilir miyim?
Bir de şöyle bir sorum olacak. Ben APU'lu sistemi almayı düşünüyorum ve elimde AMD R7 240 ekran kartı mevcut dual(crossfire) kullanabilir miyim?

Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşların yardımcı olmasını rica eder teşekkürlerimi sunarım.
Yeni konu açarak daha fazla yardım alacağınızı daha öğrenemediniz mi?

APU sistem biraz daha ileriye dönük sistem olur. İlerde grafik kartı da ekleyebilirsiniz. G3258 2 çekirdekli bir işlemcidir. 2-3 yıl içinde artık oyunlar destek vermeyeceği için bir anlamı kalmaz. Yok ben işlemciyi alayım, 1-2 seneye işlemciyi değişirim diyosan 2. sistemi alabilirsin.

Kendin toplarsan daha iyi performanslı ve upgrade yapabileceğin sistem olur.Sinerjiden toplandı.
İşlemci : i3 4130
Anakart : H81M-p33
Kasa : Xigmatek Asgard Pro Pure
Ram : Kinsgton Hyperx XMP 8 Gb CL9 (Ram XMP olmasına gerek yoktu ama zaten 20 lira fark var)
Harddisk : Wd 1 Tb Blue 64 Mb 7200 Rpm
Ekran Kartı : Msi Gtx 750 ti
Ekleme : Fiyatı yazmayı unutmuşum, toplam 1645 tl'ye geliyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı