A10-7890K APU sistem nasıl yükseltilir?

Modelini tam hatırlayamıyorum açıkçası 500W değil 600W'de olabilir hocam. Bu akşam bakabilirim şu an iş yerindeyim teşekkür ederim. Peki RX 5500 XT modeli için ve orta segment işlemci önerin var mıdır?

İslemci olarak R5 2600, 3600 veya yeni çıkan 3100X 3300X modelleri olabilir. Alicaginiz zaman tekrar konu açip beni etiketlerseniz bütçenize göre öneride bulunabilirim.

İslemci olarak R5 2600, 3600 veya yeni çıkan 3100X 3300X modelleri olabilir. Alicaginiz zaman tekrar konu açip beni etiketlerseniz bütçenize göre öneride bulunabilirim.
Teşekkür ederim hocam aslında şuan kripto paraya bel bağladık, Halving day'i geçtik gibi şuan yükselişi bekliyoruz sanırım 2 ay sonra alacağım gibi bütçeyi denk edip size tekrar feedback veririm tabi ki. Teşekkür ederim çok güzel fikirler edindim sayenizde.

Teşekkür ederim hocam aslında şu an kripto paraya bel bağladık, halving Day'i geçtik gibi şu an yükselişi bekliyoruz sanırım 2 ay sonra alacağım gibi bütçeyi denk edip size tekrar feedback veririm tabii ki. Teşekkür ederim çok güzel fikirler edindim sayenizde.

Ne demek beğendiğiniz için ben teşekkür ederim. Umarim en kisa sürede yükselişe geçer.🙂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı