Hepsiburada Premium Worldcard alınır mı?

techno_tr

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Daha önce hiç kredi kartı kullanmadım. Aşağıdaki bilgisayarı almak için bu kredi kartını almayı düşünüyorum. Bu kartla ilgili bilmem gereken önemli şeyleri (kartı alabilmek için gereken şartlar, ücretler, faiz, taksit bittikten sonra kapatma) söyler misiniz?
Sadece bu alışveriş için kullanmayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Kullanan oldu mu?

Yıllık kart aidatı mevcut. Bunun dışında şartı vs. yok. Ancak limit önemli. Öyle hemen istediğin kadar limit vermiyorlar. Ben geçen sene çıkarttığımda 5.000₺ limit vermişlerdi.

Sık alışveriş yaparsan değerlendirebilirsin.

Daha önce hiç kredi kartı kullanmadım. Aşağıdaki bilgisayarı almak için bu kredi kartını almayı düşünüyorum. Bu kartla ilgili bilmem gereken önemli şeyleri (kartı alabilmek için gereken şartlar, ücretler, faiz, taksit bittikten sonra kapatma) söyler misiniz?
Sadece bu alışveriş için kullanmayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Kullanan oldu mu?

Alma bence. İş Bankası maximiles kart al.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıllık kart aidatı mevcut. Bunun dışında şartı vs. yok. Ancak limit önemli. Öyle hemen istediğin kadar limit vermiyorlar. Ben geçen sene çıkarttığımda 5.000₺ limit vermişlerdi.

Sık alışveriş yaparsan değerlendirebilirsin.
Peki bu limit aylık falan mı? Yani 40-45klık bilgisayarı 10 ay taksitle alabilir miyim?

Hepsiburada'dan sık alışveriş yapıyorum. Ama genelde kuponla ucuza kitap falan alıyorum. Ama bilgisayar aldıktan sonra mouse, mouse pad vb. birkaç şey alabilirim. Bu durumda avantajlı olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı