A10-7890K Sistem Fikirleriniz

İlerde PSU değiştirme şansım olursa daha kalitelisini alırım o zaman olmaz mı? PSU değiştirmek mümkünmüdür kasalarda yada o kasa'da

@MadaraUchiha Dostum tekrardan rahatsız ettiğim için kusura bakma, kafamda son bir pürüz kaldı da sana danışmak istedim hemen :)

Şimdi sen bana h110M önerdin ama ben biraz araştırdıktan yorumlara baktıktan sonra bir çok kişi onun giriş seviyesi olduğunu ve boşa para olduğu hakkında yorum yaptı ve en az B150M alınması gerektiği söylendi.

Şimdi sen bana önermiş olduğun anakartı ben MSI B150M Pro-VD LGA 1151 Intel B150 SATA 6Gb/s USB 3.1 Micro ATX Intel Motherboard - Newegg.com şu keratayla değiştirdim.

FAKAT şöyle bir durum var. Deniliyor ki H110M yol hızı 5 GT/s DMI2 iken, B150M yol hızı 8 GT/s DMI3
ARK | Intel® Ürünlerini Karşılaştır

Alıcak olduğum işlemci önerdiğin i5 6400, bunun özelliklerine girip baktığım zaman yol hızının 8 GT/s DMI3 olduğunu görüyorum. Bu durumda benim B150M almam daha iyi olmaz mı? Bu yol hızı işlemcinin performansını etkiler mi?

Dipnot: iki anakart arasında fiyat farkı yok ikiside aynı fiyat çünkü MSI B150M Pro VD indirime girmiş.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı