Kameania
Hectopat
Daha fazla
Merhaba,
İyi günler iyi çalışmalar dilerim herkese.
Sevgili Recep Baltaş ve Ali Güngör'ün AMD APU 7890K işlemci incelemesinden sonra ( önceki 1500 TL'lik oyun bilgisayarı ve son uzay montajındaki kullandıkları bileşenleri hesaba katarak) bir sistem toplama kararı aldım.
Bu benim ilk bilgisayar toplayışım oldu, sağ olsun Technopat bu konuda çok yardımcı oldu ama son bir kez bileşenleri buraya yazarak bilenlerden görüşlerini belirtmelerini rica edeceğim. Olmuş mu yoksa değişmesi gereken varsa (yerine ne almalıyım) yazarsanız sevinirim.
BİLEŞENLERİM
İŞLEMCİ: AMD APU 7890K
RAM: G.SKILL Sniper Series 8GB ( 2 x 4GB) DDR3 2400 MHZ
ANAKART: ASUS A88X-PRO FM2+/FM2
KASA: ROSEWILL - CHALLENGER - ATX MID TOWER 3 birlikte gelen fanı mevcut ayrıyetten kullanıcı 2 tane daha takabilir.
PSU: COOLER MASTER G550M 80 PLUS BRONZE MODULAR
MONİTÖR: ASUS VS228T-P Modelli monitör'üm
Tekrardan teşekkürler iyi çalışmalar dilerim.
İyi günler iyi çalışmalar dilerim herkese.
Sevgili Recep Baltaş ve Ali Güngör'ün AMD APU 7890K işlemci incelemesinden sonra ( önceki 1500 TL'lik oyun bilgisayarı ve son uzay montajındaki kullandıkları bileşenleri hesaba katarak) bir sistem toplama kararı aldım.
Bu benim ilk bilgisayar toplayışım oldu, sağ olsun Technopat bu konuda çok yardımcı oldu ama son bir kez bileşenleri buraya yazarak bilenlerden görüşlerini belirtmelerini rica edeceğim. Olmuş mu yoksa değişmesi gereken varsa (yerine ne almalıyım) yazarsanız sevinirim.
BİLEŞENLERİM
İŞLEMCİ: AMD APU 7890K
RAM: G.SKILL Sniper Series 8GB ( 2 x 4GB) DDR3 2400 MHZ
ANAKART: ASUS A88X-PRO FM2+/FM2
KASA: ROSEWILL - CHALLENGER - ATX MID TOWER 3 birlikte gelen fanı mevcut ayrıyetten kullanıcı 2 tane daha takabilir.
PSU: COOLER MASTER G550M 80 PLUS BRONZE MODULAR
MONİTÖR: ASUS VS228T-P Modelli monitör'üm
Tekrardan teşekkürler iyi çalışmalar dilerim.