A10 7890K sisteme RX 470 vs GTX 1050

Buyrun linki. A10 7890K ve GTX 1050 Ti darboğaz sorunu

Bilmiyorsanız gerçekten boş yere yazmayın. Gözden kaçıyor bazen insanlara yanlış bilgi veriyorsunuz ve alan insan gerçekten çok büyük sıkıntı yaşıyor sonra.
Yalnız Recep Baltaş ve Ali Güngör'de işlemciden kaynaklı darboğaz oluyor yazıyor peki siz neye dayanarak siz darboğaz olmaz diyorsanız anlamıyorum özellikle bu işlemci A10 7890k'dan daha düşük bir işlemciyken.

Yalnız Recep Baltaş ve Ali Güngör'de işlemciden kaynaklı darboğaz oluyor yazıyor peki siz neye dayanarak siz darboğaz olmaz diyorsanız anlamıyorum özellikle bu işlemci A10 7890k'dan daha düşük bir işlemciyken.

Yazdıklarımı doğru okumadınız sanırsam. Ben darboğaz olmaz diye birşey mi söyledim. Konu belirterek darboğaz yaşanacağını ve hatta yanlış yönlendirmenin olduğunu belirttim. Yazılanları okumanızda hata var sanırsam.

Bu arada RX 470 ile de darboğaz yapar bu işlemci, belki 480 için demiş olabilirim ama öyle anlaşılmasın. 480'in bir alt sürümü diye darboğaz yapmıyor sanmayın. Zaten 470, 480'in kırpılmış sürümü. İki kart da son derece güçlü. Anlamadığım nokta ise; arkadaşın RX 470 ile darboğaz yapmıyor demesi. Yok daha neler...

Sonuç olarak bu işlemci 470 ve 480'le darboğaz yapar ama bu alınmaması anlamına gelmiyor. İki kart ile iyi performans elde edersin. Yani öncelik olarak bu kartlara bakmalısın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada RX 470 ile de darboğaz yapar bu işlemci, belki 480 için demiş olabilirim ama öyle anlaşılmasın. 480'in bir alt sürümü diye darboğaz yapmıyor sanmayın. Zaten 470, 480'in kırpılmış sürümü. İki kart da son derece güçlü. Anlamadığım nokta ise; arkadaşın RX 470 ile darboğaz yapmıyor demesi. Yok daha neler...

Sonuç olarak bu işlemci 470 ve 480'le darboğaz yapar ama bu alınmaması anlamına gelmiyor. İki kart ile iyi performans elde edersin. Yani öncelik olarak bu kartlara bakmalısın.
Anlatmaya üşendiğim şeyi anlattığın için teşekkürler Evie. A10 7890K RX 470'e darboğaz olmuyor(muş). Ayıptır sorması hangi kaynağa dayanarak bunu söylüyorsunuz? Yoksa laf olsun diye mi konuşuyorsunuz @ShadYapz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı