A10-7890K ve GTX 1050 Ti Darboğaz Sorunu

Dogukan.keles

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Benim A10-7890K işlemcim ve GTX 1050 Ti ekran kartım var. Darboğaz olayına bazı oyunlarda rastlıyorum ve işlemciden dolayı sanırsam oyunlarda FPS düşük kalıyor ve anlık düşüş oluyor. Monitörüm 1440x900. Kafamda iki tane seçenek var. Öncelikle 1920x1080p monitör alsam daha mı iyi olur? Ya da ikinci el anakart ve işlemci mi almak daha mantıklı olur? Hangisi performans açısından işimi görür? Tavsiye verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle evet, 1080p bir monitör almanız iyi olacaktır. Lakin düşük FPS ile anlık FPS düşmesi farklı şeyler. FPS eğer 60'larda seyrederken birden 10 civarına düşüyorsa bu durumda ya GPU ya da CPU aşırı ısınıyordur. AfterBurner ile oyun içinde verileri kontrol edin.

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Konuya cevap veremedim rahatsızlığımdan dolayı. 1080p monitör alacağım deneyeceğim umarım sıkıntı kalmaz. Herkese teşekkür ederim ilgilendiğiniz için, İyi forumlar herkese arkadaşlar teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı