A101 faresi incelemesi

Basit A101 faresi. Daha çok dayı faresi. Dayılar kullansın bu fareyi.

Niye dayı mıyım ben de kullanıyorum? Pavyon gibi yanarlı dönerli fare mi kullansın herkes? İşimi görüyor. Dümdüz fare.

Hiç açma kapama tuşu olmayan fare kullanmamıştım da. Yeni bir şey öğrenmiş oldum.

Bu fare kötü gün dostu gibi, 100 liraya daha iyisini bulamazsın kablosuz olarak.

Aç kapa tuşu yok, otomatik uyku modu var. Ve Mark2 olarak geçen bu incelediğim modelin pili de epey iyi gidiyor 18 gün oldu halen aynı pili kullanıyorum. Mark 1 bozukmuş sanırım.

Bende böyle bir durum söz konusu değil açıkçası. Hatta sürekli kendiliğinden bağlantı kopukluğu yaşıyordum ve USB'yi tak çıkar yapmam gerekiyordu. Bir keresinde sınıftayken mouse yanımda olmamasına rağmen muhtemelen sınıftan birisi daha aynı tip mouse kullandığı için benim bilgisayarda çocuğun kullandığı mouse algıladı ve imleci hareket ettiriyordu. ( ilk başta virüs bulaştı falan sandım.)

Şu an yanımda duruyor hiçbir pili algılamıyor bozuldu mu piller mi bitti anlayamıyorum da.

Niye dayı mıyım ben de kullanıyorum? Pavyon gibi yanarlı dönerli fare mi kullansın herkes? İşimi görüyor. Dümdüz fare.

Sen memnunsan ne mutlu sana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen memnunsan ne mutlu sana.
Konuya şafak operasyonu yaptılar

Gelişmeleri yazarım zaman içinde unutmazsam. Nereden hatırlayıp da bu konuya yazdınız zaten anlamadım. Bir anda mail kutumda mesajı görünce şaşırdım.

Buranın bitki örtüsü 20 dolardan başlıyor fare konusunda zaten hangi niyetle 3 dolarlık fare konusuna yığıldınız anlamadım. 3 Dolar diyorum.

Şunlardan ya da şunlardan 2 tane ancak alıyorsunuz bu paraya. Şunlardan ya da şunlardan ise bir tane.

Son düzenleme:
Yapmadım, günde 4 ila 5 saat kullanıyorum. Geri kalan zamanlarda pili dışarıda. Kopma zayıflama falan yok, görmedim. Sadece cebimde taşıdığım için sağ tık biraz soyuldu o kadar.

Eh, yine günü kurtarır gibi bir fare bence. Özellikle ofis türü yerlerde bu tarzda farelere çok denk geliyorum, ofis tarzı ortamlarda kablo karmaşası yaratmak pek istenmediği için bunlardan kullanıyorlar. Bozulunca da kenara ayırıp bir tanesinin daha paketini açıyorlar, çünkü bunlardan bir sürü alıp istifliyorlar

Half-Life'ı çok oyunculu oynuyorsanız bu fare gerçekten üzer, çünkü böyle farelerin sensörleri titreme vb. rahatsız edici sorunlar yapıyor bazen.

Yapmadım, günde 4 ila 5 saat kullanıyorum. Geri kalan zamanlarda pili dışarıda. Kopma zayıflama falan yok, görmedim. Sadece cebimde taşıdığım için sağ tık biraz soyuldu o kadar.
Zayıflama başladığı için pili değiştirdim. 50 gün kullanmış oldum totalde 1 pille. Fazlasıyla iyi önceki nesline kıyasla.
Göbek kısmı soyuldu fazlaca ancak yapışkan değil.
Bu mesajı gönderdikten sonra pili hiç çıkarmadım. Pili çıkarmayınca ve dongle takmayınca 24 saat açık kalıyor. Eğer eskisi gibi kullansaydım 3 ayı görürdüm her halde.

Memnunum halen daha.

Half-Life'ı çok oyunculu oynuyorsanız bu fare gerçekten üzer, çünkü böyle farelerin sensörleri titreme vb. rahatsız edici sorunlar yapıyor bazen.
Pilin zayıf olduğu zamanlar dışında bu farem ile henüz bu sorunu yaşamadım ama haklısınız.

Zaten kötü bir oyuncuyum bana pek fark etmiyor elimin altında ne olduğu. Toplu fare de işimi görürdü sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…