- Makaleler
- 1
Şu parfümü almayı düşünüyorum ama piyasa fiyatının çok altında. Sizce orijinal midir? Alınır mı? Versace Eros Erkek Edt Parfüm 100 ml
Pahalı olan orjinal oluyor eğer satıcı sorunlu değilse. Ucuz olan cilt kanseri yapar.Hiçbir şey anlamadım, internette 1700 TL'ye de var 200 TL'ye de.
A101 neden çakma ürün satsın diye sorguluyorum ama. Sonuçta kurumsal bir firma.Orijinal olduğunu sanmıyorum. Toptancısına bile bu fiyata gelmiyordur. Sephora veya Sevil parfümlerinden alışveriş yapan biriyimdir ve oraya kıyasla çok ucuz. Kaliteli replika olabilir.
Bu parfüm en iyi erkek parfümleri arasında yer alıyor. Hatta kızlar bile etkileniyormuş diye duydum.Olayı nedir bu parfümün?
Aynısı trendyolda daha uygun bir fiyata var?
Ucuz ve popüler olduğu için tercih ediliyor. Kokusunu da çöpe atmamak lazım ancak sen kız tavlayabilir misin o kısmı biraz şüpheli.Bu parfüm en iyi erkek parfümleri arasında yer alıyor. Hatta kızlar bile etkileniyormuş diye duydum.
Niye öyle dedin?Ucuz ve popüler olduğu için tercih ediliyor. Kokusunu da çöpe atmamak lazım ancak sen kız tavlayabilir misin o kısmı biraz şüpheli.![]()
Niye öyle dedin?
Parfüm kıyafete sıkılmıyor mu? Kıyafete sıkılınca problem olur mu?Pahalı olan orjinal oluyor eğer satıcı sorunlu değilse. Ucuz olan cilt kanseri yapar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.