A101'de 20₺ Olan Pirhana kontrolcü alınır mı ?

Prelüd

Hectopat
Katılım
29 Ocak 2020
Mesajlar
639
Çözümler
3
Merhaba, iyi forumlar.

Bu gün A101'e cips almaya gitmiştim, yoğun sıra beni yorduğu için etrafta olup biten şeyler ile ilgilenmeye karar verdim, ve önümde sıra bekleyen kadının ışıklı mışıklı dünyanın en kötü gaming ekipmanlarının bulunduğu bir broşüre baktığını gördüm, acaba ne satılıyor diye broşürü dikizlemeye başladım. [Evet broşür sapığıyım]

Ve bu kontrolcüyü gördüm;
1583687952808.png

Olur da günün birinde hayırsever bir insan şu konuyu görüp yardımcı olursa upgrade edeceğim bilgisayarımda AA kalite oyunları oynamayı hayal ettiğim için bir kol almayı düşünüyordum, ama bu kol Xbox One S kolu gibi kaliteli bir kol olacaktı onun için de bir süre birikim yapmak gerekiyordu ben de acaba bu kolu alsam mı diye düşünmeye başladım, birkaç ay kullanır sonra satarım nasıl olsa bu kollar 50-70₺ arası vardır diye düşündüm ama karasız kalıp eve döndüm, Evde A101'in bu kol ile alakalı olan sayfasını inceledim ama model numarası verilmemesi ve internette başka yerde bu kolu görmemem beni biraz şüpheye düşürdü, ayrıca kasamdaki hızlı USB çıkışları çalışmadığı için kasanın arkasından 1,8 metre kabloyu çekerek çok etkili bir rahatlık sağlayamayacağımı düşündüm sizce bu kol alınır mı ? ne de olsa fiyatı gerçekten çok düşük.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı