A101'de çalışılır mı?

Kısa süreli ve dönemsel çalışmak istiyorsanız gidebilirsiniz bende Migros'ta çalıştım zamanın da ama 3 harfli marketler daha beter şefler çok mopping yapıyor Migros'ta öyle değil şeflerle arkadaş gibi muhabbet ediyorduk mağaza müdürüyle bile aynı şekildeydi.

Keşke öyle olsa ama sabahtan beri çalışanların yorumlarını okuyorum bir hevesle iş buldum diye seviniyordum sevinemedim herkes pişman kdkaldldkslspsşsls
 
İşe gir çalış, baktın olmuyor dayanamıyorsun çıkarsın, işe girdikten sonra çıkamazsın diye kural mı var. Bir ay çalışsan 20.000 TL alırsın ne kaybedersin.
 
Arkadaşlar benim 10 sene A101 sektörde çalışıyorum. Genel Müdür ziyareti, Ceo ziyareti gibi Mağaza müdürü diyor herkese toplasın mağazaya temizlik düzeni kasanı düzeni ciro düzeni skt düzeni ne varsa ağızına kadar konuşuyor adam bir bakıyor bizim yaptığımızı işi beğenmiyor müdür şu şöyle olacak yok böyle olacak mış falan filan neyse başka konuda ise gıda skt problemiz var o konuda konuşmayacağım. Medot denetimi, zabıta denetimi ve denetleme kurumu gibi baskı yapıyor. Ortalama en düşük mağaza puanı 55 kırıyor en iyi yapan çalışan bir mağazaya 85-90 puan veriyor. Her ay denetime geliyor. Fiyat artıyor değişiklik oluyor ama kampanyalı Aldın Aldın gıda yiyecek içecekler perşembe günü sabahın 7:30 mağazada olmam gerekiyor çünkü fiyat indirime yapacak etiket takıyoruz sonra kapanışta indirime kaldırıyor ve cuma günü tekrar indirime takılıyoruz tamamen son derece de insanı canı sıkmaya başlıyor. Anlattıklarım çok şey konuşulacak var ki yükümüzü ve sırtımıza vura vura yerinde duramıyoruz. Ben böyle mağaza çalışılacak bir işçi değiliz. Tamamen kölelik sistemdir.
 
A101 çalışacak eleman bulamadığından lojman binaları kiralamaya başlamış.
Doğudan ve Anadolu'dan gelenleri Akdeniz'de çalıştırmak için konaklama, bedava elektrik ve su vs. sağlıyor. Bence çalışma şartları çok zor, bu yüzden Akdeniz'de eleman bulamıyor.
 
Yarın görüşmeye gideceğim. Görüşmede ne sormam lazım? Daha ilk defa bu tarz bir yerde çalışacağım.

Yarın görüşmede neler sorduğunu falan yazar mısın dostum ben de bugün öylesine ilanlara bakıyordum getirişte ne hikmetse 6-7 tane 101 ilanı vardı dedim başvurayım bari bir tanesine sonra bir baktım başvurduktan 30 dakika sonra bilgilerimi istedi, adamlar cidden elemana bu kadar aç galiba :D Belki ben de gidebilirim merak ettim.
 
Yarın görüşmede neler sorduğunu falan yazar mısın dostum ben de bugün öylesine ilanlara bakıyordum getirişte ne hikmetse 6-7 tane 101 ilanı vardı dedim başvurayım bari bir tanesine sonra bir baktım başvurduktan 30 dakika sonra bilgilerimi istedi, adamlar cidden elemana bu kadar aç galiba :D belki ben de gidebilirim merak ettim.

😃😃 Bende de durum böyleydi. Sonuçları yazarım.
 

Geri
Yukarı