A101'de işe başlayacağım

Bu hedefler hariç masrafları da sayarsak o hedefler 3-4 yılı bulur. Ayrıca iPhone 14 Plus almanız o kadar zor ki, 40k aşıyor.

5 Aylık maaşı telefona vermek bana mantık gelmedi ama siz bilirsiniz.

Hocam bence çöpçülüğe girişmeniz daha iyi olur. Çünkü daha iyi şartlar olabiliyor, en azından 10 saat ayakta kalmıyorsun.

iPhone 14 Plus 1. sırada, yatak ve baza en son sırada.
Hangilerini alabildiniz? Çalışıyor musunuz hala?

iPhone 14 Plus 1. sırada, yatak ve baza en son sırada.
Hangilerini alabildiniz? Çalışıyor musunuz hala?
Merhaba konularıma bakarsanız 14 Plus aldım evet yatakta aldım baza da aldım. Her şeyi aldım evet çalışıyorum 9 ay oldu.
1
2
3
4
5
6
Allah olmayana nasip etsin.
İnşallah herkes Türkiye gibi bir yerde ekonomik özgürlüğünü kazanır.

Hayırlı olsun. Kaç ay çalıştınız telefon için? Hesap ettiniz mi? Cumartesi beni iş görüşmesine çağırdılar A-101 için, o yüzden eski konuları okuyorum. Günde kaç saat çalışıyorsunuz? Full çektiğiniz gün kaç saat çalışıyorsunuz? Vaktiniz varsa iş hakkında biraz bilgilendirebilir misiniz?

Umarım istediklerini alırsın ama işe başlamadan önce tavsiyemi dinlemeni isterim. Her hareketinde kanıt yani fotoğraf çek. Örneğin para sayarken vs. bunların fotoğrafını çek sonra başına bela olurlarsa gösterirsin ve kurtulursun. Kimseyle fazla samimi olma özellikle müdürlerle ve bölge sorumlusuyla olma sonra fazla mesai yaptırabilir, sürekli mağazayı sana açtırabilir, sürekli mağazanı değiştirebilir veya arkandan iftira atabilir. Amaç işten soğutmak değil ama gerçekleri şimdiden bilerek git, iyi çalışmalar.

Not : Yahu konu yeni sandım. Konu hortlamış. Neyse, belki yeni çalışacak kişiler faydalanır.

Şimdi size şöyle anlatayım kasayı öğrenmelisiniz öncelikle.
Bu meyve ve sebze kodlarını ezberlemelisin ben oturup ders çalışır gibi ezberlemiştim.
Daha sonra Direk Ürün kasadan nasıl kesilir bunları öğretecekler.
Kısaca kasayı tek başına kullanabilecek bir kıvama gelmeli ve sevkiyat geldiğinde hem kasaya bakmalı hem de kasa yanına gelen ürünleri yerlerine atmalısın.
Arada nefes al zor bir iş bence ama katlanıyoruz işte.

Hocam, eski kasa olan mağazaya denk gelmişsiniz anlaşılan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…