A101'de işe başlayacağım

A101 harca harca bitmez deyip dururum artık. Efendim bu tarihi az kalmış ürünü alır mısınız diye kasada savaş veririm artık:)Sonunda ben de ekonomik özgürlüğümü kazanacağım. Abi para kazanınca yapacaklarımı şimdiden sıraladım.

1. iPhone 14 Plus alacağım.
  2. Dişlerimi yaptıracağım.
  3. Gözlük alacağım.
  4. Lazer ve epilasyon yaptıracağım.
  5. Kardeşimden kıyafetlerimi korumak için kilitli dolap alacağım.
  6. Rahat bir yatak ve baza alacağım.
iPhone 14 Plus 1. sırada, yatak ve baza en son sırada. :D :D :D
Hangilerini alabildiniz? Çalışıyor musunuz hala?

iPhone 14 Plus 1. sırada, yatak ve baza en son sırada. :D :D :D
Hangilerini alabildiniz? Çalışıyor musunuz hala?
Merhaba konularıma bakarsanız 14 Plus aldım evet yatakta aldım baza da aldım. Her şeyi aldım evet çalışıyorum 9 ay oldu.
1 ✅
2 ❌
3 ✅
4 ❌
5 ✅
6 ✅
Allah olmayana nasip etsin.
İnşallah herkes Türkiye gibi bir yerde ekonomik özgürlüğünü kazanır.
0a36e905-00c5-4404-abac-9f3a51ec9eaa.jpeg

Merhaba konularıma bakarsanız 14 Plus aldım evet yatakta aldım baza da aldım. Her şeyi aldım evet çalışıyorum 9 ay oldu.
1 ✅
2 ❌
3 ✅
4 ❌
5 ✅
6 ✅
Allah olmayana nasip etsin.
İnşallah herkes Türkiye gibi bir yerde ekonomik özgürlüğünü kazanır.
Eki Görüntüle 1868982
Hayırlı olsun. Kaç ay çalıştınız telefon için? Hesap ettiniz mi? Cumartesi beni iş görüşmesine çağırdılar A-101 için, o yüzden eski konuları okuyorum. Günde kaç saat çalışıyorsunuz? Full çektiğiniz gün kaç saat çalışıyorsunuz? Vaktiniz varsa iş hakkında biraz bilgilendirebilir misiniz?

A101 harca harca bitmez deyip dururum artık. Efendim bu tarihi az kalmış ürünü alır mısınız diye kasada savaş veririm artık:)Sonunda ben de ekonomik özgürlüğümü kazanacağım. Abi para kazanınca yapacaklarımı şimdiden sıraladım.

1. iPhone 14 Plus alacağım.
  2. Dişlerimi yaptıracağım.
  3. Gözlük alacağım.
  4. Lazer ve epilasyon yaptıracağım.
  5. Kardeşimden kıyafetlerimi korumak için kilitli dolap alacağım.
  6. Rahat bir yatak ve baza alacağım.

Umarım istediklerini alırsın ama işe başlamadan önce tavsiyemi dinlemeni isterim. Her hareketinde kanıt yani fotoğraf çek. Örneğin para sayarken vs. bunların fotoğrafını çek sonra başına bela olurlarsa gösterirsin ve kurtulursun. Kimseyle fazla samimi olma özellikle müdürlerle ve bölge sorumlusuyla olma sonra fazla mesai yaptırabilir, sürekli mağazayı sana açtırabilir, sürekli mağazanı değiştirebilir veya arkandan iftira atabilir. Amaç işten soğutmak değil ama gerçekleri şimdiden bilerek git, iyi çalışmalar.

Not : Yahu konu yeni sandım. Konu hortlamış. :D Neyse, belki yeni çalışacak kişiler faydalanır.

Hayırlı olsun. Kaç ay çalıştınız telefon için? Hesap ettiniz mi? Cumartesi beni iş görüşmesine çağırdılar A-101 için, o yüzden eski konuları okuyorum. Günde kaç saat çalışıyorsunuz? Full çektiğiniz gün kaç saat çalışıyorsunuz? Vaktiniz varsa iş hakkında biraz bilgilendirebilir misiniz?

Şimdi size şöyle anlatayım kasayı öğrenmelisiniz öncelikle.
Bu meyve ve sebze kodlarını ezberlemelisin ben oturup ders çalışır gibi ezberlemiştim.
Daha sonra Direk Ürün kasadan nasıl kesilir bunları öğretecekler.
Kısaca kasayı tek başına kullanabilecek bir kıvama gelmeli ve sevkiyat geldiğinde hem kasaya bakmalı hem de kasa yanına gelen ürünleri yerlerine atmalısın.
Arada nefes al zor bir iş bence ama katlanıyoruz işte.

Ekran görüntüsü 2023-07-19 231734.png

Şimdi size şöyle anlatayım kasayı öğrenmelisiniz öncelikle.
Bu meyve ve sebze kodlarını ezberlemelisin ben oturup ders çalışır gibi ezberlemiştim.
Daha sonra Direk Ürün kasadan nasıl kesilir bunları öğretecekler.
Kısaca aksayı tek başına kullanabilecek bir kıvama gelmeli ve sevkiyat geldiğinde hem kasaya bakmalı hem de kasa yanına gelen ürünleri yerlerine atmalısın.
Arada nefes al zor bir iş bence ama katlanıyoruz işte.

Eki Görüntüle 1869013

Hocam, eski kasa olan mağazaya denk gelmişsiniz anlaşılan. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı