A101'de satılan Columbia Delta Ridge Down mont

Kürşatg

Megapat
Daha fazla  
A101'den Columbia Delta Ridge mont aldım 5999 TL. Mont barkod sorgusunda direkt orijinal gösteriyor. İnce bir mont ama ısı tutma teknolojisi varmış. Kendi sitesinde 10.900 TL gösteriyor, diğer sitelerde 8, 5-9 bin arası. Amazon'da daha uyguna alan olmuş ama yurt dışından gelme süresi uzun sürmüş.

Almak isteyenler için barkod sorgusunun görüntüsü de ekledim.

IMG_0861.png
IMG_0860.png
IMG_0849.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
A101'den Columbia Delta Ridge mont aldım 5999 TL. Mont barkod sorgusunda direkt orijinal gösteriyor. İnce bir mont ama ısı tutma teknolojisi varmış. Kendi sitesinde 10.900 TL gösteriyor, diğer sitelerde 8, 5-9 bin arası. Amazon'da daha uyguna alan olmuş ama yurt dışından gelme süresi uzun sürmüş.

Eki Görüntüle 2038587Eki Görüntüle 2038588Eki Görüntüle 2038589

İçinde soba olsa gene o parayı vermem. Hayırlı olsun.

Eki Görüntüle 2038587Eki Görüntüle 2038588Eki Görüntüle 2038589
Hocam kontrol ettirdiniz mi montu acaba?

Hocam rica etsem kontrol ettirince nasıl ayırt ettiler anlatma şansınız olur mu bende a101 den sipariş verdim ürün kargoda geliyor.

Barkod kontrol sitesinden önce sorguladım. Üstteki ekran görüntüsünü aldım. Sonra yine Columbia mağazasına götürüp sordum orada da orijinal dediler

Peki üretim yeri neresi rica etsem bakma şansınız var mı? Columbianın kendi sitesinde vietnam boyner de bangladeş a101 de de açıklamaya bangladeş yazıyordu.

Hocam rahatsız ediyorum belki kusura bakmayın ama montun faturada ne yazıyor isim kısmına bende "ERKEK MONT 1875892-010 COLUMBI, SİYAH, S" columbi yazıyor a harfi yok sizdede öylemi acaba çakma olmasın.

Bende o kadar bile çıkmamış colu, yazıyor 🙂
Yakında bir Columbia satış yeri varsa götürüp teyit edebilirsiniz

Dosya Ekleri

• IMG_0921.jpeg
    IMG_0921.jpeg
    56,5 KB · Görüntüleme: 212

Technopat Haberler

Geri
Yukarı